Saknar min älskade dator

Jag är fortfarande utan dator :-( Hade hoppats på att få den i veckan som gick, men nej. Pratade med Dell i fredags och de sa att att det kunde ta 10 arbetsdagar, så jag hoppas att jag får den innan onsdag. Det är bästa för dem att den kommer annars kommer jag att bli ARG! Nu är jag hemma oss Anja och kollar mina mail, betalar räkningar och läser bloggar, så jag får en veta vad som händer utanför min lilla stads gränser. Idag är även sista dagen på sommarlovet. Ska avsluta lovet på samma sätt som jag började det, med att kolla på Sex and the city. 


Hejdå datorn :(

Om någon timme ska jag skicka iväg datorn :-( Har jag otur så kan den i värsta fall vara borta i två veckor. Hur ska jag klara mig!

Mycket att göra...

Idag är en sådan dag då jag tar tag i massa saker som man skjutit upp med hela tiden. Har bland annat ringt till Dell och de sa att det var nog bäst att jag lämnade in datorn på lite service (batteriet, tangentbordet och ena gångjärnet ska fixas). Så det blev lite extra jobb, måste bränna ut alla mina bilder och ikväll ska jag till Anja och låna hennes externa hårddiska och föra över en del saker. Måste förbereda mig på ett liv utan dator, killen sa att i värsta fall kan det ta upp till två veckor. Min för hoppning är att jag ska få den på tisdag-onsdag nästa vecka. Längre kan jag inte vara utan då jag har ett pass som måste göras.

Veckans citat


Learn from yesterday

Live for today

Hope for tomorrow




20 november

Enda gången jag gått i flera månader längtat på att en film ska visas var när Sex and the city - the movie hade premiär. Jag har alltid trott att detta inte skulle hända igen förrän datumet till uppföljaren blir officiellt. Men ack så fel jag har! Nu går jag nämligen och längtar till 20 november då uppföljaren till Twilight, The Twilight Saga: New Moon, har premiär. Har redan bestämt med lillasyster att vi ska gå och se den. Tur att jag har böckerna att läsa så länge! Har jag bara ro att sitta ner så kommer de snart vara lästa.

Twilight

(Bild: cdon.com)

Nu har jag äntligen sett film Twilight. Och den var hur bra som helst, längtar till nästa film. Brukar inte sitt helt fast klistrad när jag kollar på film, men ikväll gjorde jag det. Vet att min syster har böckerna så funderar på att låna dem av henne. Är så nyfiken på vad som kommer att hända. Har Ni inte sett den, SE DEN!



Slappedag


(Bild: Martha Stewart)

Idag har jag haft en riktigt slappedag! Har in gjort många knop, rensat ut tidningar och dammat bokhyllan är allt jag gjort. Är helt underbart att inte göra något ibland! Men i morgon händer det lite mer, tvätt och städ är det första som står på schemat imorgon.

Veckans citat




"I like my money where I can see them, hangin in my closet."
- Carrie Bradshaw


Sista sommarjobbet?


(Bild: Privat)

Idag har jag jobbat min sista dag på sommarjobbet och det kan vara sista gången jag sommarjobbar :-)  Idag bjöd min underbara kollega mig på lunch, som tack för att jag jobbat för henne och senare på eftermiddagen kom chefen in med en blomma. Nu väntar 3 veckors ledigt innan jag på börjar mitt sista år. Dessa tre veckor kommer fyllas med fika, göra nytt gympapass, tripp till Malmö, hälsa på lillasyster och kolla på hennes lägenhet samt lite utrensning av lådor och tidningar här hemma. Men i kväll blir det lugnt, thé, kärleksmums och nya numret av Elle.


Härlig söndag



Idag hade jag en perfekt start på dagen. Den började med scones och några avsnitt Sex and the city. Vid lunch hörde en vän av sig och undrade om jag vill gå en promenad, vilket jag inte tackade nej till. Vi gick standpromenaden och när vi kom fram till Vägga rökeri bestämde vi oss för att äta lite lunch. Jag tog självklart deras super goda pastasallad. Väl hemma igen, så bakade jag kärleksmums som jag ska bjuda min kollegor på i morgon. Är ju sista dagen i morgon! Nu sitter jag och dricker thé och provsmakar kakan, den blev mycket lyckad. Snart blir det filmen Marley och jag som jag lånade av min vän. Söndagen kan inte bli bättre!



(Bilder: Privata)

Sista jobbveckan


(Bild: Privat)

Nu har jag jobbat sista veckan och har bara måndag kvar för överlämning. I torsdag gjorde jag det som jag gjort två sommarrar innan. Jag försov mig! Vaknade kvar över 7 och jag börjar halv 8. Lite stressigt, men jag hann vara på jobbet innan dörren låstes upp. Är tre året i rad jag försovit min nu så det börja väl bli en tradition. I fredag så hade jag och några tjejer från jobbet after work. Vi var på Å-bron och åt och drack gott! Jag valde varmt rökt lax med ljummen potatissallad, var hur gott som helst! Det bästa jag ätit på länge. Ikväll blir det min favorit rätt sushi, mmm och efter det popcorn och en film.

Fullt upp!

Är fullt upp nu! Har på börjat sista veckan på jobbet nu, jobbar sista dagen på måndag. Och detta kan vara sista gången jag sommarjobbar, lite läskigt att nästa sommar kastas jag ut i den riktiga världen. Ikväll har sutit med en styrelsekollega och gått igenom alla trycksakerna. Man hittar mer små fel ju mer man kollar, av någon anledning. Måste också börjar på mitt pass. Har några låt förslag men inget bestämt. Terminen börjar om en månad så det är hög tid att börja. Men tycker om att ha mycket att göra, man slipper tänka så mycket då.

Nu ska jag krypa ner i sängen, är helt slut!

Kram & god natt!
 

RSS 2.0