Färdigt!

Nu är äntligen projektarbetet klart! S ska bara maila in det. Känns som jag suttit dag och natt med det. Är som en liten sten som lyfter från mina axlar. Nu ska jag bara läsa igenom två gruppers arbete och för att vara bered att ställa frågor på måndag, då vi även ska redovisa. Resten av dagarna denna veckan ska jag bara ta det lugnt, tvätta, städa, förberada redovisningen. Detta känns om semester i jämförelse till projektarbetet.

Fredag

(Bild: Martha Stewart)


Fredag igen, tycker denna vecka har gått i snigelfart! Hoppas veckan går lite fortrare nästa vecka. Idag har jag suttit hela daegn och skrivit på projektarbetet och är fortfarande inte klar. Jag har bestämt mig att skriva klart litteraturgenomgången ikväll, har en och en halv bok kvar att gå igenom. Jag har nog aldrig känt mig så omotiverad till något arbete i hela mitt liv, det går skitsegt framåt. Nej, nu är det bara till att bita ihop och blir klar så jag slipper sitta hela helgen.

Torsdagkväll

(Bild: Privat)

 

Så här spenderar jag min torsdagskväll idag. Sitter och skriver projektarbetet som ska vara klart på onsdag.  Tanken var att jag skulle skriva börja skriva tidigt men hade svårt att komma igång och tankar ville bara vara på något annat :-) Vill nu bara ha det överstökat så att man slipper att ha ständig stress och press på sig.


Några fynd...

(Bilder: Privata)
Klicka för att få de större.

Några av mina (få) läsare ville se bilder på vad jag hade fyndat i Ullared. Bland annat så blev det ett smycketräd som jag letat ett tag efter. Innan låg alla smyckena i en stor skål, vacker dock men inte så praktiskt. Nu ser jag enkelt vilka smycken jag äger. Köpte även en lite glasskål med lock, tanken är att man ska ha flingsalt i den men jag har valt att lägga alla mina ringar i den. Det blev även en snygg tidningskorg i skin. De hade något liknade på Presenten och varje gång jag gick förbi suktade jag efter den. Så det var en lycka när jag såg den. det blev även en ny hårfön, en julklapp, några ljuslyktor (har inte hunnit packa upp dem än), två träningstoppar, strumpor, underkläder och en hel hög med hygienartiklar. Jag är mycket nöjd över mina inköp.

Det flyter på...


(Bild: vi.sualize.us)

Det var en vecka sen jag skrev ser jag nu. Har varit lite sjuk igen, har varit vimmel kantig när jag varit uppe och hade lite feber en natt. Men nu är jag på benen igen och det är underbart. Hatar att vara sjuk och men efter att varit hemma som min underbara vän så är jag glad att det inte varit så allvarligt.

Förra helgen var jag ju i Ullared. Det var sjukt mycket folk och man blev trött bara av att se alla. Råkade spräcka budgeten lite, men det gör inget. Köpte upp ett litet lager av tvål ect så det kommer att dröja innan jag behöver köpa det igen. Ska försöka visa mina shoppingfynd i veckan.

Denna veckan har jag (o S) påbörjat vårt projektarbete i personalekonomi. Vi ska jämföra sjukfrånvaron för en förvaltning i kommunen med andra kommuner. Den information jag fått in så ser det faktiskt bra ut för vår kommun. Kommande vecka kommar nog att ägnas åt arbetet :-s

Och helgen har varit underbart lugn! Skönt!

Nu vet Ni hur min vecka sett ut!

Sveriges turistmål

 

Tidigt imorgon (kl.5.05) ska jag bege mig till ett av Sveriges största turistmål, Ullared. Inköpslistan är skriven och jag ska snart fixa matsäcken, flytta över lite pengar till kontokortet och packa väskan. Ska helt enkelt förbereda så mycket så möjligt för att kunna sova så länge (!) som möjligt. Det var flera år sen jag var där sist så det ska bli spännande och se hur mycket större det blivit. Och givetvis ser jag framemot alla fynd jag kommer att göra.


Tandläkaren :-(

(Bild: vi.sualize.us)

 

Om en liten stund ska jag bege mig mot tandläkaren. Tandläkare är något av de västa jag vet. Är alltid livrädd att de ska hitta något hål eller säga att vi måste ta bort visdomständerna. Jag är livrädd för alla som har med sjukvård att göra (bara i yrkeslivet inte privat).


Höstmys

(Bild: vi.sualize.us)

 

Nu har hösten kommit till min lilla stad. Det känns som den kom över en natt för en vecka sen. Ikväll höstmyser jag på riktigt. Har ätit soppa, tagit på mig dunsockarna, tänkt ljus och ska snart kolla på film, läsa lite i en tidning och njuta av ett glas rött och lite choklad.

Fredag

(Bild: Anne Taintor)


Då var det fredag igen. Känns som veckan har gått snabbt men ändå inte. Har varit några stressigt långa dagar i skolan och har gått på halvfart p.g.a förkylning. Men nu är det helg och jag ska bara ta det lugn!

God gärning

(Bild: Rosa Bandet)

 

Idag har jag gjort en god gärning. Har nämligen köpt årets rosa band och en rosa band reflex. Känns alltid bra att  skänka lite pengar och göra en bra gärning.


Sjuk

Ligger nu ner bäddad i sängen och är förkyld. Känner mig rätt pigg (tror jag, men känner mig lite konstig när jag är uppe) men så fort jag reser mig upp blir jag snurrig och tvingas lägga mig ner. Tur att vi blev färdiga i skolan igår, vi lämnade skolan kl.17.30 (!), så jag slipper åka dit idag. Hoppas bara att jag bara behöver ligga ner bäddad idag för imorgon ska vi redovisa och jag kommer att klättra på väggarna om jag tvingas ligga här längre.

RSS 2.0