Soffan...

Den första tanken som slog mig i morse när jag steg upp var,  jag längtar till soffan ikväll. Ingen bra tanken att börja veckan. Så nu känns det underbart  när jag fått lägga mig soffan. Hoppas första tanken i morgon är bättre.

Ha en fortsatt bra kväll!

Filimtips..

Har Ni inte sett P.S I love you så måste Ni se den! När jag började kolla den hade jag förväntingarna att den skulle vara som alla andra filmerna, som handlar om att förlora någon man älskar. Men så fel jag hade! En film som definitivt kommer att sparas i datorn.

Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ av 5

Utrensning pågår...

Har nu tagit en paus ifrån utrensningen av min garderob. Nu är sängen full av kläder som ska provas och utvärderas om de ska tillbaka in i garderoben. Nu hänger/ligger kläderna i färgnyans, så nu ska jag inte behöva riva ut alla kläder för att hitta den svart toppen. Räcker nu att jag bara river i de svarta kläderna ;)
 

P.S I love you

Varför går det inte roligt alls på Tv en lördagkväll? Så det blir att kolla på filmen P.S I love you, som legat i datorn ett tag nu.



(Bild: Lovefilm)

Fri från gamla datorn...

Nu är jag äntligen fri från den gamla datorn. Har suttit hela dagen och fört över musiken och bränt ut foton. Tog mycket längre tid än vad jag trodde, men nu är det skönt när det är gjort. Känner mig nöjd med mig själv nu!

Lördag

Helg igen! Denna helgen kommer jag göra som faller mig in, men måste ta tag i min tvätt som tvättades igår. Har även planer på att rensa ut garderoben, plugga lite och kanske ta en prommenad i det härliga höstvädret.

Ha en bra lördag!

Fredag

Sista arbetsdagen för veckan. Har tvätta hela förmiddagen och snart ska jag bege mig till jobbet för att  senare i eftermiddag möta upp mina vänner för traditionell fredagsfika. Ser framemot att träffa dem, var ett tag sen!

Kram Kram

Energikicka hösten...

Jag har tänkt starta hösten med en enrgikick. Har nämligen varit inhandlat Mivitotal multivitamin och Rosenrot. Så nu hoppas jag har fullt med energi i höst!



(Bilder: Kelkoo)

Lite olydig...

Idag är jag lite olydig, stannar nämligen hemma från skolan idag. Känner jag mina kurskamrater rätt så är nog inte ensam om att stanna hemma. Så idag blir det plugg hemma och lite städning.

Gratissajt.se


(Bild: Gratissajt)

Nu har det kommit en till gratissajt där man kan samla ihop poäng som man löser ut till presentkort. Den nya sidan heter just gratissajt.se Vill du också bli medlem och bli värvad an mig klicka här då! Du får 50 poäng som välkomms bonus.

Modifast

Idag fick jag mitt paket från Buzzdor. Denna gången innehöll paktet 24 stycken Modifast bars, i smakerna choklad och karamel. Har testat likande produkt innan och tycker de är bra att ha med sig de dagar man slutat skolan och det tar en stund innan man är hemma och får mat i magen. Jag ser framemot att testa dem.



(Foto: Privat)

Buzzador är ett marknadsföringsföretag som har mun-till-mun marknadsföring som affäridé. De skickar ut gratis produkter till sina medlamar, som i sin tur berättar om produkten för sina vänner. Det är helt gratis att vara medlem på Buzzador och jag har testat allt möjligt, från mat till hygienartiklar. Vi du också bli en Buzzdor och vill bli värvd av mig, klicka här då!

Egotid

Måndags- och tisdagskvällarna har börjat bli lite av egokvällar. Då jag pysslar om mig själv. Ikväll var det fötternas tur att bli lite ompysslade. De blev filade,insmorda med fotkräm och tånaglarna fick nytt lack. Lite lyx att ha en stund då  man kan pyssla om sig!



                                                                    - Fotkräm från Scholl
                                                                    - Fotfil och nagellack från Oriflame

Höstdagjämning...

Idag är det höstdagjämning. Det innebär att dag och natt är lika långa över hela jorden och dagarna fortsätteratt bli kortare än nätterna.

Arbeta på Google...

... hade inte varit helt fel. Vet att man inte ska tänka på jobbet när man är ledig, men när jag såg den här artikeln Aftonbladet blev jag lite avundsjuk. Hade kommunens arbetsplats varit 1 tusendel av Googles så hade nog fler sökt sig dit. På mitt jobb kan man inte ens köpa sig lite lunch, så att be om en rutschkana till kafeterian är nog ingen idé.



(Bild: Aftonbladet)


Höstinspirerat halsband



(Bild: ASOS)

Såg detta höstinspirerande halsbandet från ASOS och föll direkt för det. Hade jag inte varit fattig student så hade jag snabbt "klickat" hem det, då det bara kostar ca 79kr.


Childhood



För varje blogg som skriver ett inlägg och länka till Uppdrag barn skänker Vattenfall 20kr till Childhoods verksamhet. Childhood jobbar med att utsatta barn bara ska få vara barn. Så har du en blogg, länka till Uppdrag barn om du inte redan gjord det!  Ibland räcker det att man gör så lite för att någon annan ska få det bra.

Midsummer Light

För något år sen fick jag upp ögonen för  lampan Midsummer Light. En superfin lampa som jag gärna vill ha men prislappen är lite hög. Nu säljer Rusta en budget variant för 199kr, som jag gärna vill ha.


   Rusta - 199kr
  Frapp - 1099kr

Härlig morgon

Idag är jag för ovanligheten ledig. Har haft en härlig morgon med frukost till morgonnyheterna och senaste The hills avsnittet.  Ska snart göra mig i ordning för att träffa en vän för en fika.

Ha en bra dag!



(Bild: MTV)

Shopping

I lördags var jag, mamma och lillastsyster på en liten shoppingtur. Målet med min shopping var att hitta skor inför hösten. Som fattig student älskar jag Sko punkten där man köper 3 men betalar för 2.  Så det var självklart att 3 par fick följa med.
Nu har jag skor för hösten alla tillfällen.

Klicka för större bild.

(Foto: Privat)

På spaning med Bridget Jones

Vilken trevlig överraskning jag fick när jag slog på tv:n och fick se att filmen På spaning med Bridget Jones, gick. Är en bra och rolig film, hon är liten skönt galen. Kan inte bli bättre avslutning på veckan än så här, mys i soffan och film.




(Bild: cdon)

Trådlösa är tillbaka

Igår hade jag proffshjälp här som fixade mitt internet, så går det som det ska göra och jag kan sitta vara jag vill och surfa.
Idag ska jag försöka få över allt från den gamla datorn till den nya så jag kan bli av med den. Sen blir det plugg för hela slanten. Har en hel del att ta igen på den fronten.

Ha det bra!

Kallt i mitt lilla hem...

När jag kom hem idag var det jättekallt i lägenheten. Så jag har nu hoppat i dunsockarna och tagit på mig tjocka myskoftan. Ska snart göra mig en stor kopp te och tända ljus. Kan det bli mer höstmys?

Yoga

Ikväll har jag tränat yoga för första gången och det var superhärligt och något jag defenitivt kommer att fortsätta med. Man hade en härlig känsla i kroppen efteråt. Nu ska jag snart hoppa i säng så jag har energi för en lååång dag i skolan.

Kram kram

Back on the floor...

Då var jag tillbaka på golvet och surfar, men denna gången med min rosa dator. Pappa tyckte vi skulle återställa modemet och installera om det, redan när han föreslog det visste jag att jag skulle behöva sitta här nu. Men hjäp är på väg och kommer på lördag.

Hushållsarbete och besök

Idag står det hushållsarbete på schemat på förmiddagen och i eftermiddag kommer pappa och lillasyster. Vi ska fixa till min ny dator. Ska även försöka komma på lösenordet till mitt internet så jag kan komma ut på nätet med den nya dator. Har tydligen valt ett mycket bra lösenord.Har nog snart testat 1000 olika förslag.

Ha det bra!

Vill hem...

... till min nya dator som kom idag. Har ingen alls lust att jobba nu, vill hellre "leka" med datorn.

 



(Bild: Privat)

Päronpaj

Jag gjorde ju som jag nämnde i ett tidgare inlägg päronpaj igår. Och det blev jättegott, så jag tänkte dela med mig av receptet. Ett bra alternativ till äppelpaj.

Päronpa(4 portioner)

Ingredienser:
4-6 päron (beroende på hur stora de är)
25-50 g smör
3 msk socker

Frasigt täcke:
125 g smör, rumsvarmt
1 dl socker
1,5 dl vetemjöl
2 dl havregryn

- Skala päronen och skär i mindre bitar. Smält smöret i en stekpanna och ha i sockret.Låt sockret skata smälta och vänd ner päronbitarna och låt de koka så de blir mjuka.
- Rör ihop smör och socker. Vänd ner vetemjöl och havregryn.
- Häll upp päronen och den kolalikande såsen i en ugnsfsat form. Smula över degen så det täcker hela formen.
- Grädda i 30-40 minuter i 175 grader till den fått fin färg.
- Servera den med vaniljsås.



(Foto: Privat)


Klänningar under 100kr

Var inne och kollade lite på Ellos hemsida och hittade dessa fina klänningar. Alla till priset under 100 kr! Som hittat, borde nästan lägga en beställning!



(Bilder: Ellos)

Pass

Idag ska jag hålla i mitt nya gympapass för första gången, är lite nervös. Hoppas det kommer några idag som vill träna, brukar vara dåligt med folk på lördagspasset. Ikväll blir det nog lite mys. Ska ge mig på att baka päronpaj för första gången. Vi för hoppas den blir god. Men nu måste jag förberedda mig inför passet!

Ha det bra!

Fredag

Då har denna arbetsveckan gått. Idag är jag "ledig" och det står en massa måsten på dagens lista. Måste dammsuga, hämta paket på posten, plugga och lite pappersarbete. Igår hämtade jag mitt H&M paket och har inte hunnit så det sår också på dagen att göra lista. Men ikväll blir det trevligare, ska på födelsedagsmiddag. Ser fram emot en mysig kväll med mina närmsta vänner.

Ha det bra!

Effektiv

Klockan är snart halv 8 och har redan hunnit tvätta min jacka och ska försöka plocka lite här hemma innan jag beger mig till skolan för föreläsning. Är imponerad av mig själv!

Ha en bra dag!

Helt slut...

... är jag nu efter att haft första step-passet för terminen. Det gick inte så bra som jag ville. Förkyldningen gjorde att jag inte orkade och kunde ge allt + att det gjorde mitt hjärna alldeles seg, så jag kom av mig några gånger. Hoppas för allt i världen att det blir perfekt nästa vecka. Nu ska jag slänga mig i soffan och slappa lite och sen blir det hopp i säng. Har en känsla av att jag kommer att sova gått i natt.

Ha det bra o sov gott!

Som ett brev på posten...

... kom kylan med september. Har tyckt i någon vecka att det börjat bli höst men dag var det som kylan kom när vi går in i första höstmånaden. Har nu kurat  upp i soffan med te och tända ljus i lägenheten. Nu dröjer det inte länge till träden får fina färg.



(Foto: Min lillasyster)

Välkommen hösten!!

Rosa dator

För ca 2 veckor sen gick min dator sönder i gångjärnet. Det som gör att datorn sitter ihop i ena hörnet nu är en liten sladd.  Så det  var bara till att köpa en ny dator. Hade först lite panik då jag inte kan något om datorer. Men med hjälp av pappa så kom vi fram till Inspiron 1525 från Dell. Man kunde välja färg på den och så klart tog jag Bubbelgum rosa. Känner mig mycket nöjd över mitt val och längtar nu till jag får den levererad.



(Bild: Dell)

RSS 2.0