Hot, hot, hot

Idag är det olidligt varmt! Lite mulet och kvavt, men jag klagar inte. Idag kan man sitta under takfläkten och läsa, kolla på TV utan att ha dåligt samvete.

S'more



Jag njuter fortfarande av semester, hur underbart som helst. Dagarna går till att sola, läsa, grilla och idag har vi haft tvätt och städ dag här hemma. Idag efter mat åt jag och lillasyster S'more, hur gått som helst och mäktigt. Något jag varmt rekommendera Ni gör när ni grillar.

S'more gör du genom att grillar marsmallowos så den blir mjuk och lägger den mellan två kex. Vi använde Brago fullkorn.

 


(Bilder: Privata)

Semester

Jag har överlevt midsommar helgen och befinner mig nu i Sölve för lite semester. Ser framemot  en plats i solstolen, en bra bok, korsord, grillning, hemmagjord saft ,jordgubbar allt som har med sommar och ledighet att göra.

Redo för sista året...

Loggade nyss in på mitt studieresultat och såg att jag hade fått resultat på min ekonomitenta. och jag klarade den! Hur underbart som helst. Så nu är jag redo för sista året. Och ska inte tänka på skolan förrän i augusti!

Fruktstund


(Bild: Privat)

Back to life...

När äntligen resttentan över och jag blev godkänd! Har pluggat som en galning till denna så det är skönt att vara tillbaka i livet igen. För att fira mitt sommarlov på riktigt (hoppas jag. Väntar besked från ekonomitentan jag skrev för 1½ vecka sen) så har jag varit och shoppat i Kristianstad. Blev några plagg från HM. Nu ska jag snart bege min ner till stan för lite fika med vännerna. Fundera på att ta en öl eller ett glas vin för att fira att man är ledig. Ikväll blir det sen fruktfrossa, köpte jordgubbar, hallon och körsbär på torget i Kristianstad, och fortsättning på mitt Sex and the city maraton. Härligt med ledighet!!  

Partylite



Igår hade jag ett Partylite party. PartyLite säljer doftljus och ljuslyktor. Vi satt ett gäng tjejer här hemma och doftade på hur många ljus som helst och till slut doftade allt nästan likadant. Men jag lyckades till slut hitta några favoriter. Det  slutade med att jag best'llde teljus med dofterna lavendeldröm, honungsmelon, ett hemligt paket med teljus (jag hoppas att den inte innehåller "den doftande mannen" ljusen) och en doftspridare. Var mysigt att sitta och dofta på ljus och ett nytt party kommer jag definitivt ha till hösten igen.

God medborgare

Nu har jag gjort min medborgerliga plikt och varit och röstat! Det känns bra att ta sitt medborgerliga ansvar.

EU-valet


(Bild: Europaparlamentet)

Nu är det dax att rösta. Men vad ska man rösta på?? Har inte en blekaste aning. Har varit inne på de olika partiernas hemsidor för att se vad de står för men det blir inte klarare. Jag som trodde att jag tillhörde den "röda" sidan verkar nu mer tillhöra den "blå". Blir bara mer förvirrad. Tur att jag har 1 dag till att fundera på!

Mitt sommarlov, vad jätteskönt mitt sommarlov ska bli ...


(Bild: Privat)

Nu har jag sommarlov!! Tentan var hemsk och har inte en aning om det gick bra, kan ha gjort helt fel. Nu ligger jag helt utslagen på soffan och inleder mitt sommarlov med ett Sex and the city maraton och äter choklad. Sommarlov är underbart!


Bruksamvisning till att plugga

1. Ta fram boken
2. Öppna boken
2. Börja läs!!

Hur svårt kan det va??

I mitt fall skitsvårt! Har ingen motivation alls, trots att jag vet att jag måste klara tentan för att kunna fortsätta nästa år. Ska gå och göra mig en kopp te, ta fram lite choklad. Såg också att Roomservice börjar snart och det måste jag ju ha på i bakgrunden (blir ju katastrof om jag missar det,  jag som inte sett ett avsnitt denna säsongen).

Råplugg som gäller!

Från och med i morgon är det råplugg som gäller, har tenta på fredag i ekonomistyrning.  Har försökt sätta mig ner och plugga idag utan lyckat bra. Jag kommer helt enkelt inte till ro. Är så frustrerande! Ska gå och lägga mig nu för i morgon är en ny dag med nya tag. Och måste vara utvilad för två dygns intensivt pluggande.

Helgen som var...

Tänkte nu berätta om helgen som var. Lördagen fixade jag allt inför lördagskvällens festligheter. Det gjordes fruktsallad och vodkaglass. Vodkaglass låter kanske så gott men det var det, hade hällt i lite drinkmix så den hade lite smak av ananas. Alla var på toppenhumör och att gå till Karlmans var ett bra val. Vi dansade, drack drinkar och hade hur kul som helst. Söndagen åkte jag till Karlskrona med Anja för att fira hennes mamma på morsdag. (Min mamma hade valt att åka på semester så jag kunde inte fira henne)  Jag fick träffa Anjas mamma och hennes lika underbara syster Catrin. Det bjöds på super god mat, nypotatis, lax, sallad och jordgubbar och glass till efterrätt. Var riktigt somrigt. Anja har pratat mycket om sin mamma och Catrin så  man fick känslan av att man redan kände dem. Senare på kvällen var jag hemma oss Anja och kollade på den underbara filmen P.S I love you. En film man måste se! En kanon avslutning på veckan helt enkelt!

I don´t like mondays

Jag har haft världens sämsta start på dagen. När jag skulle ta bilen så satt det en hemsk p-bot på rutan. Dagen kan inte börjar sämre.  Men som tur så har det inte följt med mig hela dagen. Efter redovisningen idag åkte jag till skopunkten och köpte några skor efter det körde jag hem till Sölve för att lämna bilen. Min mamma tyckte synd om mig för att jag hade fått böter så hon tog på sig att betala den. Tack underbara mamma! Nu ska jag snart bege mig på planeringsmöte med styrelsen, ska blir kul då vi har beställt mat och det inte är så strikt möte. Vi ska mest sitta och brainstorma om hur vi ska förbättra föreningen.

Måndag igen

Då var det måndag igen, känner mig inte riktigt redo för ny vecka än. Har fått låna mammas bil så i dag tar jag den till skolan vilket innebär att jag lite mer tid på mig nu på morgonen. Helgen har varit underbar, berättar mer när jag kommer hem.



Hoppas Ni får en dag!

RSS 2.0