Hoppas jag vinner

På en av mina favorit bloggar, Kelly, kan man nu tävla om en quiltad Friis & Company väska. Jag hoppas jag vinner, vill så gärna ha en quiltad väska. Jag är med är du?



(Bild: Kelly)

Surfa i hallen

Ikväll har familjen varit här och fikat lite, de lämnde ocskå några ansiktsprodukter jag beställt och min syster försökte fixa mitt trådalösa internet. Men utan resultat. Så det blir att  fortsätta surfa sittandes på golvet i hallen. Har nu plockat fram en kudde  så jaghar något mjukt att sitta på.


.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kram Kram

Nykeltavla

Hade en krok i hallen innan som jag hängde mina nyklar på, men den trillade ner. Så nu ligger alla nyklarna på hallbordet i en enda röra. Hittade denna söta nykeltavlan i internetbutiken Hem ljuva hem. Den hade varit perfekt på min hallvägg.



(Bild: Hem ljuva hem)

Invigning

Igår invigde jag min nya skål som jag köpte på loppis under festivalen. Skålen fylldes med det bästa jag vet, mörk choklad. Men pga av värmen så smälter chokladen så skålen får tvingas stå i kylskåpet. Men den kommer att plockas fram i kväll när jag får besök av familjen.


Ha en bra dag!


Trött...

  • Jag är trött, har haft pass ikväll. Blir alltid helt slut efter det, men är alltid pigg dagen efter och det är ju toppen.
  • Jag är trött på tvätten som hänger i lägenheten. Har inte hunnit plocka in den i dag. Har besök av familjen i morgon så den måste vara inne innan dess. Så jag vet vad som står först på listan att göra när jag kommer hem i morgon.
  • Jag är supertrött på att sitta i hallen och surfa. I morgon kommer min syster för att se om hon kan fixa det, annars hoppas jag det blir fixat till helgen.

Nu ska kudden få sällskap.

Kram och god natt!!

Vill beställa...

Kolla lite på Asos rea och hittade såklart en massa fina kläder jag vill beställa. Vi får se hur det ser ut med ekonomin i mitten på augusti, finns kanske utrymme för en lite beställning då :)


(Bilder: Asos)




Färdig

Nu är tvätten tvättad, disken diskad och lägenheten dammsugad. Nu blir det en härlig dusch och sen mys i soffan. Är helt slut!

Ha en bra kväll!

Kram kram

Tvätt å tvätt ...

Veckans första vardagkväll kommer att ägnas åt tvätt, disk och dammsugning. Inte kul alls, men det måste göras. Men det är skönt när det är gjort!




En av många kassar som ska bäras ner och tvättas.


Jessie Steele



(Bilder i från Jessie Steele)



Är inte dessa förkläden underbara?
De kommer i från Jessie Steele. Tycker de ser ut som kläningar. Hade jag äget ett av dessa förkläderna så tror jag nog att jag skulle hålla till i köket lite mer.

Söndag

Igår var vi på stranden, det var super härligt. Skönt att känna sanden mellan tårna och svalka sig i det kalla vattnet när man solat ett tag. Hade sådan tur också att jag inte brände mig. Gör nästan alltid det i vanliga fall när jag är på stranden. På kvällen begav vi oss till en annan badplats som ligger här i närenheten och gillade, drack lite vin och kollade på solnedgången. Det är sällan man har liknade dagar då man bara njuter. I morgon är det måndag igen, har ingen stor lust att jobba men det är sista veckan jag jobbar sen har jag "semester" i 2 veckor. Så det är bara att stå ut och se framemot ledigheten




Ha en bra kväll!!

Kram kram

The beach

Nu är äntligen denna arbetsveckan över, ser fram emot en lugn helg. I morgon ska vi fara till beachen. Blir premiär för den riktiga beachen för i år, härligt! Ska bli skönt att känna sanden mellan tårna, lite sandsmak när man äter och läsa Aftonbladet och någon billig skvallerplaska. Det är sånt som måste tillhöra en dag på stranden, förutom glassen som nästan helt har smält när man kommer tillbaka till stolen.

Ha en bra kväll! Kram Kram

Reafyndat

För någon dag sen reafyndade jag på lunchen. Köpte ett bara svart flippflopp och en liten plånbok som är perfekt när man ska har en liten väska eller om man bara vill ha med sig lite pengar och kortet. Hela investeringen gick på 88kr, som hittat tycker jag. Speciellt när jag var ute efter ett par nya flippisar och en liten plånbok. 


 


Fredag

Äntligen är det fredag! Det var segt att kliva ur sängen i morse. Hade hellre legat kvar någon timme och sovit för att sedan styra kosan till standen. Men nej, det var bara att gå upp och ta sig till jobbet. Har i allafall lunchen att se fram emot. Blir sushi till lunch, mums, på bakgården.

Ha en bra dag och glöm inte solkrämen om Ni är i solen!  

Trött

Ikväll var det jobbigt att genomföra passet, med det var kul. Har fått ny energi till att motivera mig till att göra nya pass till hösten. Nu är jag supertrött och ska gå och göra kudden sällskap. Härligt att det är fredag i morgon!

God natt och sov gott!

Hot, hot, hot

Idag är det varmt, har haft fönstret öppet hela dagen på jobbet och de varma vindar som kom in var svalkande. Och till eftermiddags fikat gick jag och en kollega ut och svalkade oss med en glass på torget. Härligt!!  Har fortfarande inte fått ordning på mitt trådlösa internet, så jag sitter mitt i hallen och surfar. Är inte den bästa och skönaste platsen att sitta på. Men hinner inte fixa det ikväll, ska snart i väg och  leda ett gympapass, puuuh. Har inte tränat på länge så vi får se hur det kommer att och om det ens dyker upp några när det är så varmt!

Kram Kram




God förmiddag

Idag är jag trött. Är nog första gången jag ville stanna kvar i sängen och fortsätta sova, sen jag började sommarjobba. Det blir ju inte lättare att jobba när det är varmt och klar blå himmel ut och man vet att alla har semester. Hade ju hellre legat på standen. Men snart är det helg så det är bara att hålla ut, och då ska jag bara njuta av solen och ta det lungt. Jag måste också försöka får igång mitt trådlösa internet som försvann igår när jag skulle koppla in mitt nya bredband. Så fram till dess blir det att surfa i hallen.

Ha en bra dag!! 


Juno

Gud vad skönt det var att kolla på film igår. Kände mig avslappnad hela kvällen och har sovit som en stock i natt. Så när jag vaknade innan klockan hade ringt i morse och jag kände mig pigg och utvilad , så trodde jag först jag hade försovit mig. Men det hade jag inte.
Jag måste rekomendera Er att se filmen Juno. Den var jättebra! Filmen handlar om en 16-årig tjej som blir gravid. Klart sevärd!!


Ha en bra dag!


Filmtajm

Nu är lägenheten städad, disken diskad och morgondagens lunch fixad. Är en skön känsla att lägga sig i soffan och kunna ligga där utan att känna att det är något man borde göra. Nu blir det mys i soffan med en kopp te och filmen Juno. Brukar inte kolla på film så ofta. Jag måste känna att jag har tid för det och kunna slappna av, så de gånger jag kollar på film så är det underbart!!



Ha en bra kväll!

Busy, busy...

Idag har det varit fullt ös hela dagen. Ikväll står det städning på schemat. Fastnade vid datorn igår när jag kom hem så det blev ingen städning. Så idag jag har lovat mig själv att jag inte ska sätta på datorn eller sätta mig i soffan förrän det är städat.
Det finns är en skön känsla att lägga sig i soffan mysa när det är rent och snyggt och man inte har några måsten.

Ha det bra!

Kram kram

Ändrar utseende

Bloggen håller på att genom gå en makeover, en välbehövlig sådan!!

Kram Kram

Festivalveckan är över

Nu är årets festival över. Efter en bra vecka med god mat och fester med vänner så är det faktiskt skönt att den är slut. Börjar längtar efter att bara komma hem och göra lite husliga sysslor. Så trots att det är måndag i morgon så ser jag fram emot den. Känner att man har lite sömn att ta igen och det ska bli skönt att äta lite nyttigare mat. Veckan avslutades också med kalas för min syster och bus och försök till mys med familjens kattungar.



De var inte speciellt intresserade av att posera framför kameran.
Nu vankas sängen och en god behövlig sömn.



Festivalar

Festivalen är i full gång, var ut i går och har två kvällar fest framför mig. Har käckat mycket god mat, tex mex, älgkebab, wok och wåfflor, mmmm...
En annan bra sak med festivalen är att det är rea i butikerna så man kan göra lite fynd. Härromdagen fyndade jag en klänning på Vero Moda och igår halv 8 på morgonen på väg till jobbet fyndade jag en skål på loppis.



Den nya klänningen blir kanske kvällens outfit.

Ha det bra!


Nytt i garderoben

Idag när jag kom till jobbet hängde det en kasse på dörren in till mitt kontor. Det var min kära kollega som hade hittat 2 par skor på vinden son hon tyckte skulle passa bra till mig. Jag blev överlycklig, man kan ju inte börja arbetsdagen på ett bättre sätt, eller?

 

Visst är de vita söta?

Festivalen

Nu har årets upplaga av festivalen börjat. Den inleddes med grillspett på torget till lunch. Mycket smaskigt!! Och till eftermiddagsfikat blir det wåffla med grädde och sylt, mmmm. Börjar redan fundera på vad jag ska äta ikväll och i morgon till lunch.

Ha d!

Fullt upp hela dagen

Idag har det varit fullt ös hela dagen. Det fanns att göra nästan hela tiden på jobbet idag. Vilket jag tycker är skönt. När väl arbetsdagen var slut stod det tvätt och planeringsmöte på schemat, som har tagit hela kvällen. Så nu är jag helt slut och ska snart krypa ner i sängen.

Kram och god natt!

Ny städat

Nu har jag städat lägenheten. Det är en skön känsla när lägenhet är städad. Låter kanske sjukt.
Resten av kvällen blir lugn med mys i soffan och kanske en film.

Ha en bra kväll!

Morgonlyx

God morgon!

Denna lördagsmorgon blir lyxig, med nybakade sconse, jordgubbar och morgontidning. Finns inget bättre än att starta helgen med en härlig frukost. Efter frukosten står det lite städning på scemat.
Ha en bra dag!


Det blir namnbyte

Nu har jag bestämt mig för att byta namn på bloggen och det nya namnet blir

Livet i en liten stad

Jag tror jag har gjort ett mycket bra val.


En bra fredag

Det har varit en bra dag idag. På lunchen var jag ute på stan och shoppade enbart röda saker. Det blev en röd kuvertväska i från Glitter.


När jag hade plockat upp väskan från korgen kunde jag inte lägga ifrån mig den, så det var lika bara att köpa den och dessutom var den på rea så det kunde inte bli bätte. På vägen tillbaka till jobbet köpte jag jordgubbar som jag ska mumsa på i kväll.

Och när jag kom hem låg det bara trevliga saker på dörrmattan. Fick nyaste numret av Tidningen Hennes, La Redoutes höstkatalog och en klänning från Ellos som jag beställt. Men har inte bestämt mig än om jag ska behålla den.


Fullt upp hela dagen

Idag har det varit fullt upp hela dagen på jobbet. Till skillnad från de andra dagarna denna veckan då jag mest rullat tummarna på jobbet. Men det är skönt att ha att göra, arbetsdagarna blir inte så lååånga då.
Nu ska jag snart bege hem och mysa i soffan.

I kväll...

... blir det mumsig (förhoppningsvis) pizza. Ska testa ett nytt pizza ställe.
 Och sen blir det mys i soffan med nya numret av Elle.

Ha en bra kväll!!

Jag önskar mig..




... ett stort fint vitrinskåp att ha som bokskåp. Tycker det är fint att ha böckerna i ett vitrinskåp + att man förhoppningsvis inte behöver damma så ofta.
Detta vitrinskåpet kommer ifrån halens.

Namn byte?

Fundera redan på att byta namn på min blogg. Googlade "Livet enligt mig" och såg att det redan fanns 4-5 bloggar som heter så. Jag som vill vara ensam om mitt namn (nästan i alla fall). Så nu sitter jag och försöker komma på ett nytt namn. Har redan några förslag


♥ Livet i en liten stad

♥ My life

♥ Mitt liv

♥ Za za zou


Vi får se vad det blir i till slut.


Tråkigt utseende...

Jag vet att min blogg har ett tråkigt utseende.
Men jag har en underbar person i mitt liv som
kommer att få i uppdrag att snygga till bloggen.



Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag blivit bloggare!!

RSS 2.0