Tröst


(Blid: Privat)

Tanken var att jag skulle fira tentan med tidningen och chokladen. Men då tentan gick åt skogen så får jag nu trösta mig med det istället. Vi har även varit och köpt massa godis, hyrt en film om Irak kriget och snart ska vi köra och hämta Thaimat. Med andra ord så kommer det tröstätas en hel del ikväll ;)  

Hatar tenor!

Har haft tenta idag. Gick inte alls bra, stod helt still i huvudet. Så det blir att rikta in sig på omtentan den 28/11. Hatar tentor!

Om...

...2 månader fyller jag år!

Dagens misstag...

.... var att gå ut idag!
Kallt och ösregnar!

Leilas fest


(Bild: TV4)

Ikväll är Leila tillbaka i tv:n! Kl.21.00 på TV 4 + sänds Leilas fest. Älskar hennes program, mat, kakor och böcker. Ikväll är det Halloween teama.

Hmm..

... av någon konstig anledning är det roligare att blogga än att plugga till tentan.
Konstigt........... förstår inte riktigt det ;)

Rosa Bandet-Gala


(Bild: Rosa Bandet)

Ikväll, närmare bestämt kl.20.00, börjar Rosa Bandet-Galan på tv3. Under galan samlas pengar in till stöd för bröstcanser forskning. På scenen kommer vi bland annat att få se Anastacia, som själv har haft bröstcancer, Orup & Lena, Sonja Aldén med flera och en del repotage. Jag vet vad jag kommer att göra kl.20.00....

HM´s sommarkatalog


(Bild: Privat)

Igår fick jag HM´s sommarkatalog. Känns lite konstigt då jag invigde min höst/vinter kappa idag och har ju precis börjat tänka på önskelistan till jul. Sommarkläder känns verkligen långt borta nu. Blev lite besviken på katalogen, tyckte över lag att kläderna var lite tråkiga, hittade några få plagg jag verkligen ville ha. Tur är väl kanske det, för just nu känner jag inget sug efter sommarkläder.

Avskyr redovisning

Idag har jag och min grupp redovisat vårt projekt arbete. Jag var nervörs hela tiden, benen skakade så jag trodde att jag skulle ramla i golvet vilken sekund som helst. Avskyr verkligen att redovisa och hålla föredrag inför folk. Men konstigt nog tycker jag inte det är jobbigt att hålla i motionspass, går kanske på rutin nu så det är kanske därför det inte är jobbigt.

Sms från tomtemor

Fick ett sms från tomtemor idag:

"Snart dax för en önskelista. Annars kommer det kanske ingen tomte! Hälsningar Tomtemamma"

Bäst att göra som hon säger. Tur att man har börjat på den så smått.

Möhippa


(Bild: Ronneby Brunn)

Igår var jag på möhippa för en vän. Vi hade en lugn och mysig möhippa, som jag tycker det ska vara. Vi åkte hem till henne drack lite champange och åt frukt sen åkte vi på spa. Gick i stora härliga badrockar, badade och bara njöt. På kvällen åt vi thai, drack vin, sminkade och fixade den blivande bruden och begav oss sen ut och dansade. Blev en en lyckad möhippa!

Vintertid!

Idag har man fått en 1 timme extra! Och nu när det börjar bli kväll märker man av det, känns som man kanske kommer gå och lägga sig kl.21 i kväll.

Mera roligheter...

Förra lördagen var späckad med roligheter, och denna lördagen är inte sämre. Ska bege mig i väg om några timmar på en eftermiddag och kväll med roligheter!

Ni får har en bra lördag!

Naturlig?

Ett test som många bloggar gör nu så jag tänkte inte vara sämre!

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
( ) En locktång
( ) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 8

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
(x) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 4

Du har...
( ) Tonat håret
( ) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 1

Totalt: 13

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.


Fredag igen

Då var det fredag igen, veckorna går så snabbt. Om en vecka har jag salstenta, känns inte bra. Idag har jag i allafall hunnit med att tvätta och haft projektgruppen över för att göra arbetet klart. Senare i dag ska jag bege mig på den traditionella fredagsfika hos en vän och vem vet kanske får man chans att mysa med min nya lilla vän. Nu ska jag kolla på det senaste Grey´s avsnittet.

Ha en fortsatt bra fredag!!

Sex and the city


(Bild: CDON)


I går släpptes Sex and the city - the movie dvd! Jag har tyvärr inte beställt den, har tänkt önska mig den i julklapp. Men det är ju inte säkert jag klarar av att vänta så länge.

Halleluja! Gina Tricot har öppnat webshop!


(Bild: Gina Tricot)

Skoja att jag blev överlycklig när jag upptäckte att Gina Tricot har öppnat webshop! Gina Tricot är en av mina favorit butiker, men vi har tyvärr inte någon butik i min lilla stad. Har en känsla av att jag kommer att beställa en hel del plagg där ifrån nu.

Ingen vila här inte...

Hade varit skönt med en lite ledigt, men nej. Efter fleras timmars planering med "lära-känna-varandra-dagen" är det ingen idé att varva ner, då jag har ett projektarbeta som ska vara klart och redovisas om en vecka och en salstenta om två veckor. Längtar till kvällen den 2 november, för då får jag vara ledig!!

Pustar ut...


(Bilder: Privat, Gourment Grön, Nöjes Magazinet, Snärjeskogen)

Efter många timmars planering var det igår dax för föreningens "lära-känna-varandra-dag". Jag och en styrelsekollega hade satt ihop en dag med 5 kamp, bad i badtunnor och middag på kvällen. Dagen blev mycket lyckad och alla hade jättekul.

"Lipstick Jungle-ring"


(Bild: NBC, eget collage)

Efter att sett serien Lipstick Jungle, har jag  nu blivit förtjust i "Victory Fords" stora ringar. Så nästa gång jag befinner mig på en liten shoppingtur i min lilla stad så kommer jag lägga beslag på en stooor ring. 

Morgonmys



God morgon! När jag gick upp i morse tände jag ljus i hela rummet. Morgonen blev helt plötsligt mycket bätte. Idag står det lite ärenden och massa plugg på schemat.

Ha en bra dag!

Vilken besvikelse

När var och handlade idag köpte jag ett jättefint blockljus. Har gått hela eftermiddagen och längtat efter att få tända det. Men vilken besvikelse det blev när det knappt brinner.

Lite höst i lägenheten


(Bild: Privat)

Höstdekorerade lägenheten lite i helgen. Köpte två söta mini pumpor i mataffären som nu pryder mitt soffbord. Det är trots allt lite mysigt med höst...  

Äntligen...


(Bild: Privat)

Tog länge tid än jag trodde att skriva ihop intervjuerna. Nu ska jag göra mig redo för sängen och sen krypa ner och bläddra i Elle och Hennes som kom idag, kanske kolla på nya avsnittet av Lipstick Jungle.

Sov gott!

Helt slut

Är helt slut nu. Jag och 2 klasskamrater har idag sutit och intervjuat människor till vårt projektarbere. Det har varit jätteintressant och vi fick fram olika syn på samma sak. Men nu är jag helt slut i huvudet! Ska bara röja upp lite här hemma och renskriva svaren från intevjuerna för att sedan göra smörgås och te och slänga mig i soffan.

Smart..


(Bild: Bellme.se)

Hur smart är inte denna väskinsatsen!? Man får med sig alla småsakerna med sig på ett nafs och risken att glömma något när man byter väska minskar. Smart uppfining! Finns att köpa idag på Bellme.se från 199kr

Självdisciplin tack...

Har försökt plugga hela dagen utan att lyckas något vidare bra. Beundra de människor som har självdisciplin och bara kan sätta sig ner och plugga i flera timmar. Det får bli skärpning!!


(Bild: Privat)

Rosenkopp från Kerstin Tillberg


(Bild: Kerstin Tillberg)

Nu när det är höst är det mysigt att sitta uppkurade i soffan med en kopp te. En tekopp jag gärna hade haft i handen är Kerstin Tillbergs underbara rosenkopp.

Fina burkar


(Bild: Favoritsaker.se)

Jag har en liten förkärlek till plåt burkar. Dessa Dixie burkar är från Favoritsaker.se och kostar mellan 199-289kr.
De får gärna dyka upp i mitt hem.


Söndagsmys

Finns det något bättre än att gå i pyjamas nästan hela dagen, sitta uppkurad i soffan med te och tända ljus när det är skitvärder ut?

Dockhalsband


(Bild: Kyssjohanna)

Om jag inte hade varit fattig student och haft ett jobb med bra lön hade jag gärna köpt ett av dessa söta dockhalsbanden från Kyssjohanna. Pris: 2 295kr

Rosa Bandet disktrasa


(Bild: Privat)

Igår köpte jag det klassiska Rosa Bandet som nu pryder min jacka. Köket har nu också fått veta att det pågår Rosa Bandet kampanj då jag kom hem med två Rosa Bandet disktrasor.

Kanelbullens dag


(Bild: Kanelbullens dag)

Idag är det 4 oktober och kanelbullensdag. Kanelbullens dag uppkom 1999 då Hembakningsrådet fyllde 40 år. Jag kommer absolut äta minst 1 kanelbulle idag. Kommer du att äta någon idag?

Vardagslyx för en student

Som fattig student jag är, så känns det extra lyxigt att gå till frisören och få håret klippt och fixat. Är väldig petig när det gäller mitt hår, trivs sällan när jag gör några större förändringar. Så jag var lite nervös när jag idag gick till en ny frisör. Blev supernöjd kommer absolut att forsätta gå dit. Jag köpte även kräm för håret som ska göra det mer lättskött och återbyggande. Lyx på hög nivå!


(Bild: Privat)

Rosa månad


(Bild: Rosa Bandet)

Oktober månad = Rosa månad, som Ni kanske vet. Under hela oktober månad har Cancerfonden Rosa Bandet kampanj för att öka medvetandet om bröstcancer, som är den den vanligaste cancerformen bland kvinnor. Samt att samla in pengar till forskningen. Det lättaste sättat att stödja kampanjen är att köpa ett Rosa Bandet som kostar endast 20kr.

Äntligen över...

Idag har jag varit och gjort en gastroskopi*. Det var jättehemskt! Kändes som jag skulle spy hela tiden. Hade snälla sköterskor som klappade på mig och gjort sitt bästa att lugna mig. Men det bästa var att allt såg bra ut. Nu ligger jag nerbäddad i soffan och är jättehungrig och törstig. Man fick inte äta 6 timmar innan och får inte äta på 2 timmar, pga av bedövningen. Ska nu kolla på senste Desperate Housewives avsnittet.

Ha det bra så länge!

* Gastroskopi är när läkaren för ner en kamera i magsäcken och tolvfingertarmen.

RSS 2.0