Dagens shopping


(Bild: Privat)

Jag kom inte alls hem med mycket efter dagens shopping. Det blev en sjal i från Indiska, tulpaner, parfym och lite naturgodis.

Ska nu ta en varm dusch, känner mig små frusen efter en dag på stan.
Ikväll blir det mys med vänner och lite thaimat!

Ha en bra kväll!

Shopping


(Bild jag gjort i Scrapblog)

Idag ska jag, mamma och syster åka och shoppa. Är inte ute efter något speciellt men det är oftast då man hittar hur mycket som helst. Har också några presentkort kvar från i juls som inte kan ligga här hemma hur längre som helst!

I love Scrapblog


(Bild gjord i Scrapblog)

Har upptäckt en ny sida på nätet där man kan göra digital scrapbooking, sidan heter scrapblog. Detta är en sådan sida  där man väl har börjat är det svårt att sluta. Det är bara fantasin som stätter stopp!

Fredag


(Bild: Privat)

Denna fredagen har varit en bra dag. Var och kollade på en liten kompis som var och babysimmade. Tog en massa kort på honom. Har även hunnit med att fika med en vän, tog en semla för att fira tentan. Ikväll blir det en mys hemmakväll, ska nog sätta fötterna i ett härligt fotbad.

Babysim

Idag ska jag på något så roligt som babysim. En kompis har börjat babysimma med sin lilla kille och då hennes sambo är tvungen att jobba så frågade hon om jag ville följa med. Ska bli jättekul att få se den lilla killen bada.

Klarade den!

Idag fick jag tillbaka arbetsrättstentan jag skrev för någa veckor sen och jag klarade den! Vilken lättnad, för den var inte lätt!  Måste nog fira med en semla i helgen.

Yoga = Egotime

En av mina favoritstunder i veckan är när jag tränar yoga. Tror det är enda stunden jag bara tänker på mig själv och inget annat. Alla borde ha en egostund i veckan, det är så härligt!

Slapp-onsdag

Denna dagen har inte innehållit så mycket än så länge. Har bara slappat, tagit lite sovmorgon. Känns som om detta var behövligt. Men nu ska jag försöka ta tag idag, plocka undan lite här hemma, duscha, ringa några samtal och försöka plugga lite. Hoppas på en så bra dag som möjligt!

Ljus i mörkret

Ikväll har min vänner varit här hemma och druckit te och ätit scones och pratat. Finns inget bättre att ha underbara vänner.

Öppnade mitt lönekuvert nyss och fick en glad liten överraskning, fick 500kr mer i lön!

Tack...

... mina underbara vänner för att Ni finns och för att ni stöttar mig!
Och för att ni ser till så jag får god mat att äta!
Hade inte klarat det utan er!


Ett litet leende i allt...

Härom natten drömde jag en mycket märklig dröm. Jag drömde bl. a att jag skulle låna pappas bil och när jag kliver in i garaget så står där en folkbuss. Och i den här foklbussen stod det ett lamadjur, lite konstigt jag vet! Men pappa förvarade lamadjuret där och hon var nöjd och glad. Kan också tillägga att hon hade ca 20st lammabebisar som var så stora som chihauhua hundar, mycket söta var de! Jag vet att detta låter mycket märkligt! Det hela blir ännu roligare när jag idag läser på Aftonbladet, att polisen i polen fick rycka ut för att det var en bilist som körde runt med en ponny i baksätet. Mycket märkligt sammanträffande och mitt i allt så fick jag ett litet leende på läpparna.


(Bild: Aftonbladet)

Till er djurvänner där ute som kanske börja bli oroliga för hur min pappa sköter djur. Så kan jag meddela att han tar mycket väl hand om våra djur och förvara absolut inte dem i bilar!

Lördag

Idag är det lördag och blir en lugn dag. Ska snart ta tag i dagen och fixa lite här hemma ska nämligen få fint besök i eftermiddag. Och efter det blir det en lugn kväll.

Fredagsmys

Hemkommen efter spontan fredagsfika med en nära vän, ätit lie och nu sitter jag uppkurad i soffan med ett glas vin och popcorn och ska snart börja kolla på det senaste avsnittet av Grey´s anatomy. Härligt med fredag!

Trött

Vaknade nyss på soffan, har nog sovit i 1½-2 timmar. Och nu är jag supertrött, orkar knappt röra mig. Aldig en bra idé att sov på dagen!

Tomt...


(Bild: Privat)

Slängde ut granen för någon vecka sen och nu är det jättetomt i den hörnan som granen stod i. Och varje år tänker jag "i år ska jag skaffa något att ha i hörnan". Men efter 4-5år har det fortfarande inte kommit på vad jag ska ha i hörnet. Men i år ska jag hitta något. Har några idéer, men vi får se var det slutar.

Ni kanske har någon idé?

Ledig idag

Dagens lektion är inställd idag så det innebär att jag får 6 dagars "ledig", ska inte vara i skolan förrän på måndag. Men jag klagar inte! Lite skönt att gå hemma och "plocka" speciellt nu när jag har ont i halsen och är små förkyld. Men samtidigt är det lite är segt att gå hemma när hälsan inte är på topp, tur att man måste gå ut och handla och att man ska på möte idag så man har en anledning att piffa till sig.

Stolt över mig själv

Idag är jag stolt över mig själv! Har varit effektiv och fått mycket gjort. Rensat ut, dammsugat, tvättat och en massa styrelse uppgifter. Har till och med gjort uppgifter som inte behöver vara klart förrän om 3 veckor! Känner mig riktigt duktig idag! 

Vill också bo på slott!

Läste nyss på Expressens hemsida att prinsen valde bort att i studentkorridor. Han har istället valt att bo på slott!
Jag är också student och jag vill också bo i slott! Men tyvärr räcker bara (läs: knappt) mina csn-pengar till en liten 1:a.

Flitens lampa lyser...

Idag har jag var väldigt flitig. Böjade dagen med att rensa ut alla tidningar jag sparat på mig från förra året. Gick igenom var och en av tidningarna och rev ut de artiklar jag ville spara. Hann även med att dammsuga på förmiddagen innan det var dax för lunch. Nu håller jag på att tvätta och förberada mig inför styrelsemötet i morgon. Känner mig väldigt duktig idag!

Nu jäklar...


(Bild: Privat)

... ska jag bli bäst (tog kanske i lite) bättre på att plugga. När jag var nere på bibblan och lånade kursböcker så lånade  även jag 4 böcker om studieteknik. Så nu hoppas jag att de ska göra mig till ett proffs. Hoppas kan man!

Serier


(Bild: CWTV)

Tur att det finns en massa ny avsnitt från olika serier att kolla på idag. Annars hade jag nog klättrat på väggarna. Har redan avverkat The City, Gossip Girl och ska snart börja kolla på One tree hill.

Sjuk

Idag ligger jag hemma och är sjuk :( har fått ont i halsen och känner mig allmänt hängig. Är grymt långtåkigt att vara sjuk!! Ska iaf gå ner till bibblan snart och låna några kursböcker, så då kan jag ju plugga lite, jippi!

Imponerade vikning


(Bild: Privat)

Måste visa den imponerande servettvikningen mamman till dopbarnet hade gjort. Hon har vikt servetter en vecka. Gav mig på samma vikning, tog mig minst 5 minuter att vika 1 och när den var klar såg det såg det ut som en ostykt skjorta.

Imponerade mamma J!!

Se men inte röra


(Bild: Privat)

Efter alla helgers festligheter med god mat och fram för allt all godis man har ätit. Så jag har nu bestämt mig för att enbart äta godis på helgerna! Kommer bli svårt då jag har massor av godis kvar efter alla helger. Men jag ska göra mitt bästa för att lyckas. 

Snart slut...

... på helgen! Tycker denna helgen har gått fort. Igår började jag dagen lugnt med en lång frukost och efter det städade jag och slängde ut granen (vet att det var några dager efter tjugodagknut). Så nu finns det inga spår kvar att det varit jul, om man inte tittar i skafferiet där allt godis är. Och idag har jag varit på dop. Just nu ligger jag i soffan och är helt slut men måste snart bege mig upp för att förberda inför imorgon, börjar nämligen en ny kurs.

Helg!!

Äntligen helg! Har haft tenta och är sådär mosig i huvudet och allt bara snurrar. Pratade med en klasskompis efteråt och vi hade refererat till helt olika lagar så vi går se hur det går. Har tagit mig en liten vilpaus i soffan nu och ska snart bege mig ner till stan för fredagsfik, härligt! Därefter bär det av till en god vän för thaimat, lite vin och film. Kan fredagskvällen bli bättre?!?!

Jag och lagboken


(Bild: Privat)

Sitter nu och pluggar det sista inför tentan i arbetsrätten. Känns som det inte var längesen jag satt tentapluggande. Men denna gången känns det inte så jobbigt då jag tycker juridik är kul. Läraren har sagt att vi måste kunna 7§ LAS (Lagen om anställningsskydd) för att det ens ska vara någon mening att gå dit, så det är väl bäst att läsa den en extra gång.

7§ LAS handlar om uppsägning från arbetsgivarens sida måste vara saklig grundad.

Lipstick Jungle


(Bild: NBC)

Kl.21.00 ikväll börjar TV3 visa en av mina favorit serier, Lipstick Jungle. Serien är baserad på böckerna Läppstiftsjunglen av Candace Bushnell. Samma författare som har skrivt allas tjejers favorit Sex and the city. Följer serien i USA och är redan inne på säsong 2. Gillade man Sex and the city som kommer jag lova (nästan) att man kommer att gilla Lipstick Jungle.

Presenterna


(Bild: Privat)

Lovade att visa mina fina presenter jag fick i lördags. Jag fick:

♥ Vit härlig, mjuk kofta
♥ Rosa verkygslåda. Försöker nu hitta något jag kan skruva på.
♥ 2 filmer, Om en pojke och Saturday Night Fever. Perfekt för kommande filmkväller
♥Presentkort på ansiktsbehandling. Som jag längtar att få utnyttja
♥ Strumpbyxor och vantar i härlig organge färg som kommer pigga upp den tråkiga dagen.

Tack mina vänner för de underbara presenterna!

Lyckad kväll

Det blev en lyckad kväll igår. Vi var hela 9st i min lilla lägenhet, men vi fick plats utan problem. Det bjöds på trerätters. Mozzarellasalld, pasta med laxsås och chokladkaka med grädde, mums! Och fick många fina presenter. Lovar att visa dem sen! Nu ligger jag på soffan och äter frukost och ska kolla på senaste Lipstick Jungle.

Fixat...

Idag har jag hållt på och fixat hela dagen. Har gjort allt jag kunnat förberda nu! Ska snart bege mig på ledarmöte och planera vårens träning. Sen är det bara att piffa till sig och invänta gästerna. Nu måste jag bara komma på vad jag ska ha på mig! Har några outfits att välja på:

♥ Paljettklänning
♥ Jackie O -klänning
♥ Pennkjol
♥ Plicerad klänning

Blir svårt att välja. Tur man han några timmar på sig att tänka!


Fredag

Idag har det varit fredag. Dagen började med att jag vaknade upp och upptäckte att all snö var bort! Jag som tycker om snö!
Men denna fredag har innehållt mer än en fasansfull upptäckt. Har varit på yogapass, hälsat på farmor som ligger på sjukhus (hon kommer hem i morgon :) ) gjort ärenden och nu går jag och fixar lite här hemma. Ska nämligen har födelsedagsfest i morgon med mina älskade vänner!

Synden straffar sig...

Idag har jag haft årets första pass, var hur jobbig som helst hade ingen ork alls. Men man får ju skylla sig själv när man inte rört sig i onödan på 3 veckor. Kan ju knappast förvänta sig att konditionen är på topp då.

Nu ska jag krypa ner i sängen med senaste numret av Elle som kom idag. Ska upp tidigt i morgon och gå på yoga kl.7.00. Blir en skön start på dagen!

Tråkig musik/artister vi har

Sitter nu och kollar lite på Grammisgalan och tycker den är lite tråkig. Tycker alla artister är likadana! Känns som alla ser som Amanda Jensen och Keelrup. Var är all glamig glamour! Är  vi svenskar så tråkig? Jag vill se lite mer glitter och glamuor, lite stjärnglans!

Äntligen

Idag började yogan. Tyckte först det var lite jobbigt att bege mig ut och kände inte mig inte riktigt motiverad att börja träna än. Men nu när träningen är igång är det super skönt! Nu känner jag mig jätte motiverad att börja träna och laddar för fullt för att hoppa in och ha pass i morgon.

Sista kvällen...

... innan vardagen börjar igen. Imorgon börjar skolan igen och det är helt slut på ledigheten. Har jag tur så kanske man får 2 veckor sammanhängade ledighet i sommar. Känner mig inte 100 redo än att återgå till vardagen, jag har ju inte börjat plugga till tentan, läst ut boken jag fick i julklapp eller gjort klart mitt pass. Men men det är bara att bita ihop. Sista "lovkvällen" kommer att angas åt nerladdade serier och förberedelser för skolan, vardagen och festen på lördag.

Hejdå tomtarna!


(Bild: Privat)

Vi ses om 11 månader!
Igår plockades tomtarna bort. Känns lite tomt men samtidigt lite skönt. Och till helgen plockar jag nog ned granen och ljusstackarna.

Har insett...

... att man inte kan ha jullov hur länge som helst! På onsdag är det dax för skola igen, om en vecka ska jag ha pass och om knappt 10 dagar har jag tenta. Känner man inte riktigt redo att hoppa tillbaka till verkligheten än. För att göra det bästa av situationen så står det tvätt, städ och pass tillverkning som på schemat idag.

Bombnedslag

Gud vad det blir stökigt när man går hemma en längre, har inte varit ledig så här länge på evigheter. Just nu ser det ut som någon har släppt en bomb här, är saker överallt! Tur man ska tillbaka till skolan snart!

New bag


(Bild: Privat)

Igår var jag och köpte mig en ny väska för pengarna jag fick när jag fyllde år. Man kan aldrig ha för många väskor tycker jag. Vet dock att en läsare kanske tycker jag har någon för mycket. Nämner inga namn men du vet nog vilken du är ;) (väskan kostade inte alla pengarna)
Väskan är köpt på Wedins/Accent.

Snön ligger vit på taken


(Bild: Privat)

Det snöar! Årets första snö ;) Tycker om snö. Det är mysigt med snö.

RSS 2.0