Gott Nytt År!



(Bild: Martha Stewart)

Ha en bra kväll!
Vi ses 2009!

Min nyår!


                            Klänning och skor: Forever 21
                            Myskläder: Victoria Secret

Idag är det nyårsafton och tänken var från början att vi skulle på fest men då vi är krassliga så har vi bestämt att stanna hemma och ta det lugnt. Så det blir att hänga in festblåsan och ta fram myskläderna. Hade gärna hängt in klänningen från Forever 21 och tagit på mig de snygga från Victoria Secret.

Kvällsmys



Avslutar min födelsedag med några av dagens presenter. Sitter med fötterna i ett härligt och dricker ett gott Chaite ur vacker tekopp. Härlig avslutning på dagen!

Min dag i dag


Mysig kväll

Ikväll har jag varit hos en underbara vän och ätit pizza, semla. Kollat på Tre kronor, ni vet den seriens som gick i mitten av 90-talet. Och vi har pratat en massa tjejsnack. Kan en måndagkväll bli bättre!

Borta bra men hemma bäst...


(Bild: Malmö Operan)

I helgen har jag varit i Malmö och kollat på Jesus Christ Superstar och bott på hotell. Musikalen var helt ok, var inte  den "riktiga" Jesus som var med, dvs Ola Salo. Han som var ersättare var inte klockren och drog ner betyget lite. Men det är alltid kul att gå på musikal och lyxigt att bo på hotell.

Julafton


(Bild: Privat)


Dagen före doppare dagen

Så här dagen före doppare dagen ska jag fika med två vänner som jag gått i skola ihop med, slå in de sista julklapparna, griljera skinka, julmysa i kväll och bara mysa.

Årets gran


(Bild: Privat)



1:a julklappen


(Bild: Privat)

Jag har nu fått årets första julklapp, och alla andra som är kommunalt anställa. Vi fick ett ostbricke-set, ser ut som en riktig "kommun julklapp". Men en perfekt julklapp då jag är i behov av nya knivar till min ostbricka.

1 vecka...


(Bild: Martha Stewart)

... är det JULAFTON!

Fira jullov


(Bild: CDON)

Just nu sitter jag och tittar på Pelle Svanslös och fira jullov med te och pepparkakor! Pelle Svanslös är nog den bästa julkalendern som gjorts. Och det är hur underbart som helst med jullov, trodde aldrig dagen skulle komma. Är ledig i nästan tre veckor och kommer njuta av varje sekund!

Skakig morgon

Vaknade i morse av att sängen skakade! Var lite otäckt, är glad att jag inte bodde nämre skalvets centrum. Men lite coolt när man fick veta att det var ett jordskalv. Nu har man upplevt det också.

Peppisbak


(Bild: Privat)

Är nu hemma hos familjen. Jag och lilla systeryster ska nämligen baka pepparkakor. Vi har en tradition att vi köper minst en ny form varje år. Mitt bidrag till samlingen är en Påfågel som är inhandlad på Indiska. Lilla systeryster kom med en fin ängel och en gran. Nu ska jag kavla upp armarna och börja kavla deg.


Knappast sovmorgon


(Bild: Privat)

Hade sett ifram emot en lång härlig sovmorgon idag, då jag tvingats gå upp när klockan ringt de senaste veckorna. Så när vaknade jag ?! HALV 6, är ju knappast sovmorgon. Var för pigg för att ligga kvar så jag gick upp gjorde frukost, har nu tänt massa ljus och kollar på otecknad Snövit. Tack gud för barntv!

Rosa mobil


(Bild: Telenor)

Mitt abonnemang går ut om en månad, så jag gick friviligt fram till en sådan jobbig säljare för att skaffa ett nytt abonnemang. Men han tyckte ju självklart att jag skulle ha en ny telefon. Och jag kunde ju inte motstå, så jag föll direkt för den rosa mobilen. 

"Ny" tavla


(Bild: Privat)

Idag har jag förnyat en tavla jag har hemma. Köpte nya bilder när jag var på IKEA för några veckor sen som jag bytte ut mot de gamla som satt där. Blev riktigt nöjd med den "nya" tavlan.



Tomtar upp ur vrårna...


(Bild: Privat)

Idag har tomtarna fått komma fram. Har inte så stor lägenhet så det är tomtar var man än tittar.  Nu börjar julstämningen infinna sig.

Sex and the city pynt


(Bilder: HBO )

Vad sägs om lite Sex and the city julpynt? Jag är mer för det lite tradtionella pynten men  hade gärna haft en sko hängades i granen eller en snökula på bordet.

En känsla av frihet...

Igår kväll lämnade jag in min tenta, om jag är 100 nöjd med den vet jag inte. Hoppas att den räcker till ett godkänt i allafall. Alltid när man haft en tenta och har lämnat har man en känsla av frihet i kroppen. Resten av dagen ska jag bara ägna mig att gör saker jag tycker om.

Spindelharpan

Jag spelar väldigt sällan spindelharpa. Men idag har jag nog lagt den 10 gånger. Konstigt, förstår inte det?;) Kan det vara så att jag har en tenta att skriva?!

1 prenumerant



Har varit medlem på bloglovin´ett bra tag nu och överlever inte utan det. Sökt för skojs skull på min egen blogg och till min förvåning såg jag att jag hade 1 prenumerant! Undra vem det är?

Vill du också prenumerar på blogg? Klicka här!



Jättesnäll


Bild ifrån förra årets pepparkaksbak

Efter att har ätit många pepparkakor idag, så borde jag snart vara världens snällaste!

Adventskalender

Så här i juletider är det alltid kul med adventskalendrar. Så jag tänkte tipsa om en kalender som gör att man drar lite på smilebanden. Besök www.oioioi.se

Trött

Hade stora planer på att jag skulle skiva min hemtenta innan passet i kväll, men så blev det inte. Har istället legat och sovit på soffan hela eftermiddagen och är fortfarande supertrött. Hur ska jag orka med och ha pass ikväll?

God morgon December!


(Bilder: Privata) Klickbara!

Nu har det blivit december månad, min favorit månad av alla månader. Inte nog med att man får en lite chokladbit varje morgon nu till julafton det är även denna månaden jag fyller år! 

RSS 2.0