Härliga Lördag

Lördag idag! Härligt! Har ätit nybakat bröd (bakat igår) slappat i soffan och kollat på serier. Kan det bli bättre?!
Igår kväll var jag på födelsedagfest med mycket god mat och efter gick vi ut och tog en drink. Fördelen med att gå ut en fredag är att helgen känns lite längre, fast utbudet på killar finns inte. Man får väga fördelar mot nackdelar :).  Nu ska jag plugga lite sen blir det träning och möte med ledarkollegorna sen blir det en lugn härlig hemmakväll.

Avtackad



(Bilder: Privat)

Idag har jag varit på mitt gamla jobb och blivit avtackad i efterhand (slutade jobba för 2 månader sen), bättre sent än aldrig! Det bjöds på god prinssesstårta och så fick jag en bukett underbara bukett blommor och en kokbok med många goda recept och härliga bilder i

Bokrea


(Bild: Privat)

Idag har jag varit och fynat på bokrean. Denna gången blev det 2 riktigt tjejiga böcker. Stil av Camilla Thulin, en bok som ger tips och råd om persnolig klädstil och En shopaholic i New York av Sophie Kinsella, en bok om en shoppen galen tjej som flyttar till New York.

H&M heminredning


(Bild: Privat)

Idag trillade H&M heminrednings katalog ner på dörrmattan. Blev lite förvånad då jag trodde att de bara skulle sälja i butik och på nätet. Men efter att kollat igenom den lite snabbt så har jag upptäckt många fina saker. Jag var lite rädd att de bara skulle ha en massa färgarde galna saker, men det fanns något för alla stilar.

Vårtecken

Idag har jag upplevt årets första vårtecken. Jag och en klasskompis satt idag ute i solen och väntade på tåget. Hur härligt som helst! Hoppas det bara håller i sig nu.

Nytt favorit te


(Bild: Privat)


Jag älskar te och kan dricka flera koppar om dagen när jag är hemma. Nu har jag fått ett nytt favorit te att surpla på. Indian Chi heter det och kommer i från Twinings. Gillar man Chi te så kommer man att gilla detta kan jag lova!

Längtar efter vår



Efter att läst Drömhem och trädgård och sett all härlig vår inreding, så kan jag inget annat än att längtar efter våren och solen. Vill inte ha snö och kallt längre!

Lördag


(Bild: Privat)

Idag har det varit en lugn dag, det enda ansträngade jag gjort är att har pass. Men det är nog bra att det inte hänt så mycket, känner mig hängig igen. Misstänker att jah kommer åka på en förkyldning.
Ikväll blir det lungt med senaste nummret av Drömhem & Trädgård, jordgubbar med vaniljkesella, choklad och en kopp te.

Lite bättre

Te, kanelbulle, pepparkakor, choklad, gott bubbelvatten och senaste avsnittet av Grey´s anatomy var bästa medicinen idag. Känner mig mindre ynklig nu.

Allmänt ynklig!

Idag känner jag mig allmänt ynklig. Jag är trött, har ont i benhinnorna, muskelvärk på ena skuldran inflamation i ett nagelband och magkatarr, känner mig så ynklig! Har tvättat, städat och handlat så nu är jag redo för "riktigt" helg och kan ligga på soffan i med gott samvete.

Undra vad som finns i? :)


Rea fyndat


(Bilder: Privat)

Igår rea fynadadejag och gjorde ett riktigt bra fynd. I ena skobutiken i stan hade 70% på en del av skorna och jag hittade dessa två pumpsen för endast 120kr styck! Det kallar jag rea! Så jag kunde ju inte motstå och var tvungen att köpa dem. Och min fd kollega motiverade mitt köp med  "- du behöver de paren nu när du är ute på markanden igen!". Håller fullständigt med henne och man kan ju aldrig få för många par skor!  Eller hur?

Oväntad ledighet

Idag skulle jag haft föreläsning men fick veta i går kväll att den var inställd. Inte helt fel med lite extra "ledigt". Så idag har jag hunnit med att göra saker jag inte hinner i vanliga fall, som att rensat ut min mailbox. Hade hur många mail/nyhetsbrev som helst som jag tänkt att de kan jag läsa lite senare (lite senare blir ofta mycket senare). Så nu finns det inga onödiga mail i boxen, skönt! Har även hunnit med lite styrelse uppgifter som blivit liggande, så på nästa möte så slipper jag säga att "jag jobbar på det". Tycker om när saker och ting är gjorda och är på sin plats!

Ledig i morgon

För några timmar sen fick jag veta att morgondagens föreläsning var inställd pga sjukdom. Har varit många inställda föreläsningar på sista tiden tycker jag, både på gott och ont. Så i morgon hinner jag med att göra allt jag inte hann med att göra idag. Hade stora planer för dagen men hann inte med allt. Så i morgon är det plugg och lite ärenden som gäller.

Härliga söndag

(Bild: Privat)

Trots att det är söndag så har det varit en härlig dag, ingen söndagsångest här inte! Kanske beror på att morgondagens föreläsning är inställd, så jag är ledig i morgon. Idag sken solen när jag vaknade och hela rummet var ljust, man fick extra energi bara av att öppna ögonen. Och för att göra dagen ännu bättre så tog jag och en vän en lång härlig promenad längs havet och fika efteråt.

Bilden är tagen från dagens promenad. 

Valentine dejt?


(Bilder: Posh24)

Om det var tvång att  man skulle ha en dejt på alla hjärtansdag, så hade jag i nuläget enbart tack ja till en dejt med någon av ovanstående killar.

Vilken skulle du ha som alla hjärtansdag dejt?

Alla hjärtansdag


(Bild: Martha Stewart)

 Idag ska jag åka hem till familjen och vara där under dagen. Hoppas att de har god mat och något gott till fikat. Det sista paketet innehöll ett rökelse set, med doften av jasmin. Får nog testas i kväll.

Ha en bra alla ♥-dag!

Det var som jag trodde!


(Bild: Privat)

Jag gissade rätt om innehållet i paketet. Paketet innehöll 3st doftpåsar att ha i garderoben och i byrån. Så nu kommer mina kläder att doft ännu härligare. (Inte för att de luktar illa nu). Tack familjen!

Undra vad det är i paketet jag ska öppna i morgon?

Öppna ett paket

Jag bestämde mig att öppna ett paket om dagen så det blir lite som en adventskalender fast till alla hjärtasdag. Igår skrapade jag ju lotten, men det var inge vinst på den. Idag har ska jag öppna det doftande paketet. Jag har kanske lite känsla av vad det kan vara i det. För några veckor sen sa jag till mamma att jag vill ha doftpåsar som man kan lägga i byrån och hänga i garderoben. Paketet är ju mjukt och doftar gott, kan det var det jag tror? 

Härliga fredag

Idag är det fredag och solen skiner! Underbart! Att jag vaknade med lite ont i halsen och att är minst 5 minus ute får man har överseende med ibland. Just nu sitter jag och läser bloggar och dricker te, morgonlyx. Idag ska jag bege mig till grannkommunen för att besöka HR-chefen på en av sveriges bilindustrier. Jag och en klasskompis ska undersöka hur de ta hand om de som blir skadade på arbetet.
Igår skrapande lotten jag fick, var tyvärr ingen vist på den men var nära 50kr, 100kr, 200kr och 1000kr. Man säjer ju att har man otur i spel så har man tur i kärlek. Detta tror jag inte gäller mig, då jag verkar ha otur i båda.

Orange kuveret


(Bild: Privat)

Idag dök det orange kuveret ner. Jag har absolut noll koll på mitt pensionssparande, men jag kan gladligen meddela att går jag i pension vid 65år så får jag nu ut mer än dagens studenter. Tur att det är 37 år kvar så jag hinner spara lite till.

Alla hjärtansdag presenter


(Bild: Privat)

Idag när jag kom hem låg det traditionella alla hjärtansdags kuveret  från familjen på dörrmattan. I år innehöll det 2 presenter och en lott. Undra vad det är i dem? Det doftade väldigt gott när jag öppnade kuveret i alla fall. Är så nyfiken på vad som finns i dem! Ska jag öppna dem idag eller ska jag öpnna dem på lördag? Jag kan ju också börja skrapa lotten idag och sedan öppna ett paket i morgon och ett på lördag. Undra hur jag ska göra. Mamma vad tycker du? 

Mitt i veckan


(Bild: Privat) Snöbild från köksfönstret i morse.

Idag när jag vaknade var allt snötäckt, mysigt. Tur att jag inte hade föreläsning idag så jag kunde sitta inne med mysbyxor och plugga. Hade varit jobbig att behöva bege sig ut. Nu har en del av snön förvandlats till slask, inte alls kul! Så jag har nu bestämt mig att skippa yogan ikväll, Har absolut ingen lust att ut och gå i mörktet och cykla är nog inte att tänka på.



Utmanad

Har blivit utmanad av Therese att lägga upp den 6:e bilden i mapp 6. Jag har ingen ordning på mina kort i bildmappen så jag valde den 6:e bilden i mappen. Och resultatet blev en bild på Fritz (katten hos mina föräldrar) som en liten skrutt. Han är mycket större nu.


En kopp choklad


(Bild: Privat)

Blöta kläder överallt

Så här mitt i "ledigheten" har jag ägnat dagen åt att tvätt och städ. Älskar att ha det nystädat till helgen, är en underbar känsla att vakna upp på lördag morgon till en städat lägenhet. Jag vet att det låter galet! Men denna känsla kommer inte bli helt underbar i morgon, har nämligen hela lägenheten full av fuktiga kläder. Avfuktaren i torkrummet var sönder och gjorde kläderna mer blöta. Men får se det från den ljusa sidan, nu har jag massa rena kläder att välja på (när de torkat).

Morgonlyx


(Bild: Privat)

God morgon! Vaknade av att regnet öste ner, tur att man ska vara hemma idag så man slipper gå ut i onödan. Hade verken flingor eller bröd hemma idag så jag slängde ihop en god hallonsmoothie. Tror det enda som slår en smootie till frukost är nybakat bröd. Kan knappast börja dagen bättre än så här.



Äntligen hemma

Har längtat hem hela dagen. Längtade efter mina mysbyxor och en stor kopp te redan när jag stod och väntade på tåget i morse.

Nu har jag "långhelg", är "ledig" torsdag och fredag. Ibland är det lyxigt att vara student!

Slut på helgen


(Bild: Lovefilm)

Snart är denna helgen slut, känns som den har gått snabbt. Gårdagens kväll blev en lugn kväll hemma oss vänner. Idag har jag fördrivit tiden med att städa, inte det roligaste att göra en söndag. Men var i stort behov av det då jag har haft folk över på möte här idag.

Just nu sitter jag och kollar på en av mina favorit filmer, The holiday och äter kakor. Finns det något bättre sätt att avsluta helgen på?!

RSS 2.0