Uttrårkad

Jag är sjuk och uttrårkad. Är för sjuk för att göra något och samtidigt för pigg förr att ligga på soffan att slöa.
VAD SKA JAG GÖRA?!

Ändrade planer

Tanken var att jag skulle träffa en vän för fika på förmiddagen och sedan gå till hallen och träna på mitt pass. Men nu får jag så snällt ligga i soffan, har nämligen åkt på en förkyldning. Hoppas man blir lite uppassad sen.



Förberätt för att slippa gå från soffan i onödan.
(Foto: Privat)

Quilted pennskrin

Jag har ett jättegulligt pennskrin som jag byte till mig från min lillasyster. Hon fick detta skrin när hon började i 1:a klass (hon tog studenten i våras). Fick tyvärr inte plats med allt jag vill ha med mig till skolan så jag bestämde mig att införskaffa mig ett nytt. Så jag blev glad när jag hittade detta snygg Quilted penskrin från Burde. Har börjat falla för Quilted väskor, så det är en bra början.



(Bild: Privat)

Helg igen!

Då var det helg igen, veckorna går snabbt. Ikväll var tanken att vi skulle äta potatismos och fläsk, inte riktigt min favorit men det går ner, skoja att jag blev överlycklig när jag fick frågan om vi skulle hämta mat istället! Ska snart ge mig på och fixa en äppelpaj till efterrätt, fick en massa äpplen i veckan som måste ätas upp.

Ha det bra!

Thank you God for postorder!

Det finns både fördelar och nackdelar med att bo i en liten stad. En av nackdelarna är att shopping utbudet inte är det bästa. Så jag är glad att man kan shoppa snygga kläder på nätet/postorder. Så i förrgår klickade jag hem lite kläder från H&M. Så nu går jag och väntar på koftor, toppar och jeans från H&M.



(Bilder: H&M )

Äntligen hemma...

Idag tog det lång tid att ta sig hem från skolan. Skullat varit hemma 12.30 men var hemma 14.30, inte kul alls!! Var något strul med tåget, så det kom inte. Får hoppas att det inte var något dåligt tecken på att tågen kommer vara försenade fler gånger. Ni blir det lite mys i soffan med en kopp te och morgontidningen som jag inte hann läsa i morse.

Kram kram



Armband

Idag kom armbandet jag köpte av  Stephanie. Det förgyllde min dag när det trillade ner på dörrmattan. Armbandet är jättefint och kommer att bli en favorit på armen.



(Bild: Privat)

Back to school

Nu är det slut på sommarlovet, i morgon börjar skolan igen. Ser fram emot att träffa alla i klassen igen och höra om de lärt sig något som de kommer att använda i framtida karriär. Hade jag inte varit en fattig student så hade jag gärna haft dessa sakerna från Ordning & reda till min skolstart i morgon.



(Bilder: Ordning & reda)

Blod, svett och tårar...

... har gått åt för att göra terminens pass och jag är fortfarande inte färdig.
Har gympat hela helg och är helt slut nu.
Hoppas Ni haft en bättre helg!

Kram kram

En plats i solen

Den 24 september kommer Liza Marklund ut med en ny bok om reporten Annika Bengtsson. Denna gången åker Annika till Marbella för att bevaka ett mord som skett. Ser fram emot att få boken i julklapp el. födelsedag, har blivit en tradition. Älskar alla Liza Marklunds böcker.


Helt slut...

Jag är helt slut nu, har varit fullt på jobbet idag. Ligger nu på soffan och tar igen mig, ska på möte om ca en timme. Hoppas det inte drar ut allt för mycket på tiden, vill bara vara hemma och "vara".

Fika o tandläkare avklarat

Fika var underbar, vi hann även med en liten runda i den lilla lilla staden. Hos tandläkaren gick det också bra, hade tendes till hål i min visdomstand. Men eftersom jag har sådna skräck för tandläkaren så stuntade vi den, vilket jag är super glad över. Nu står det kalas på scehemat, vilket passar bra efter man varit hos tandläkaren.

Kram kram

Fika + tandläkaren + kalas = min dag

Idag är det en fullspäckad med trevlig dag om man inte räknar med tandläkaren. Ska bege mig till grannstad, som jag är uppväxt i, och  fika med  några vänner från skoltiden. Där efter ska jag till tandläkaren. Är livrädd för tandläkaren så jag är lite nervös. Sen bär det va till min föräldra för kalas, då mamma fyller år. Nu måste jag göra mig i ordning.

Ha en bra dag!

IKEA-katalogen

Denna veckan har det bara legat trevliga saker på dörrmattan när jag kommit hem. Idag låg IKEA-katalogen där. Ser fram emot att bläddra i den senare i kväll. Undra vad som ligger på dörrmattan i morgon?



Jag vann!!!

När jag kom hem idag låg det en överrasking på dörrmattan. Jag har vunnit en bok i från tidningen hennes. Jag som aldrig vinner. Vilken bra dag! 


Teaparty

Ikväll kommer en vän och hälsa på. Vi har bestämt oss för att ha ett teaparty. Vi ska baka scones, äta kakor och så klart dricka te.  Kommer bli mysigt!
 


Klänning: Forever 21
Tekopp: Kerstin Tillberg
Scones: Recept.nu
Kakor: Arla

Back to work

Idag är man tillbaka till jobbet efter 2 veckors ledigt. De här 2 veckorna har känts jättelånga och det är ju positivt. Är faktiskt lite skönt att komma tillbaka och få lite vardag och rutiner. Nästa vecka är man ännu mera tillbaka i vardagen, då skolan börjar igen
.

Ha en bra dag!

Regn och träningsvärk

Idag här det regnat hela dagen och vet verkar inte som om det kommer att sluta. Här även träningsvärk i hela kroppen efter gårdagens all träning och har ingen alls lust att gå till hallen och jobba på mina pass. Men jag har lite inspiration nu och det är lite skönt, så det blir nog att jag "tränar" här hemma en stund. Kan ju göra styrkelåtarna, de kräver ju inte så stor plats.

Ha en bra dag!



Guitar hero Queen!

♥ I ROCK!! ♥

Har varit och spelat lite mycket guitar hero ikväll. Tanken var att jag skulle spela så jag kom upp till en ny nivå. Men jag rockade så mycket så det blev många nivåer. Är helt slut i ögonen nu, efter att ha stirrat koncentrerat på TV:n i flera timmar. Nu är det packning som gäller innan jag hoppar i säng.

Kram o God natt!

Inspiration, tack!

Håller på för fullt med mina pass, men det går mycket trögt. Så ett convent i Grimslöv i morgon kommer välbehövligt! Kommer att testa på många olika pass, så jag hopas att inspirationen flödar när jag åker hem i morgon. Har planer att gå till hallen på söndag, har en känsla av att  det är bästa sättet att  bli klar någon gång. Finns inte heller  riktigt plast i min  lilla lägenhet att gympa på.

Ha d bra! Hörs på söndag och då har jag nog lite träningsvärk.
Kram kram





1,2,3,4

Passtillverkningen på går idag också. Var alldeles trött i öronen igår, efter att lyssnat på musik hela dagen. Har anaslyserat en del låtar så i dag ska de redigeras och det roligaste, att komma på stegen till låten. Så det finns ingen tid att sita still. Men först ska jag gå och göra mig en kopp te, är te-väder ute.

He en bra dag!

Passtillverkning...

Idag gör jag pass. Det är inte så kriminellt som det låter. Jag gör nämligen höstens motionspass, går lite trögt men det känns som det låsnar snart. Bara man hittar den rätta musiken.

Ha det bra!


Vänsterhäntasdag

Grattis alla Ni som är vänsterhänta!
Idag är det Er dag!

Produktiv

Idag har det varit en produktiv dag. Har satt in massa papper i min "viktiga papper pärmen" och rensat lite i den. Har även strökit en massa tvätt och fixat en massa andra små saker. Vaktmästaren har även varit här och fixat min lilla översvämning, så jag ser fram emot att duscha utan att behöva torka golvet efter mig i morgon.

Kram och god natt

Tisdag

Idag blir det fortsatt lite pyssel här hemma + några ärenden. Har en stendöd hemtelefon som måste fixas. Och i eftermiddag kommer vaktmästaren för att fixa översvämningen i badrummet som blir när jag duschar. Ska även äta lunch med en kompis snart. Vi ska äta våran favvo mat, SUSHI!!

Ha en bra dag!



(Bild: Tastline)


Blev mer än bara plock...

Tanken var att jag skulle tvätta och plocka lite här hemma på förmiddagen, för att på eftermiddagen softa och bara ta det lugnt. Men så fel jag hade!!  Istället har jag rensant ut och storstädat hela lägenheten och det har tagit hela dagen. Skönt när jag väl är klar. Men har kvar några högar med papper och några skåp kvar, men det får bli små projekt till resten av veckan.
Nu blir det en välbehövlig dusch och en lugn kväll.

Måndag

Måndag igen! Men det gör inte så mycket då jag har semester denna veckan också. Idag står det tvätt på schemat och lite hemma pyssel, är stort behov att det.

He en bra dag!

Kram kram

Helg igen

Så var det helg igen, men det känns som det inte spelar någon roll när man har semester! Idag har jag enbart tagit en låååång fika med mina vänner på en uteservering, härligt! Man får passar på att njuta av sommaren. Kvällen blir lugn med kanske en film och lite popcorn.

Ha en bra kväll!


p.s Såg tyvärr inte Paris Hilton i Köpenhamn.

En underbar dag

Gårdagen var underbar! Tog tåget halv 8 och var i Köpenhamn vid halv 11. Vi strosade på Ströget, var i Nyhamn och åt och drack lite öl och vin, åt pölsa. Vi bara njöt av det underbara vädret. Det var även fashion Week i Köpenhamn, men man märkte inte så mycket av det, tyvärr. Var hur trött som helst på hemvägen och stupande direkt i sängen.
Idag blir det en lugn dag, utan några större aktiviteter.

Ha d bra!



(Foto: Privat)

Köpenhamn

I morgon torsdag ska vi bege oss på mini semester över dagen. Vi ska fara till Köpenhamn. Ska bli härligt att komma i från småstaden för en stund. Så i morgon tar vi tåget över sundet för att bland annat äta pölsa, dricka öl. och bara njuta av ledigheten!


Gratis Makeup!



Jag nämnde innan om sidan Gratis bio, där man kunde samla på sig på poäng och få presentkort. Nu har det även dykt upp en liknade sida där man kan samla poäng och få presentkort på Kicks. Genom att gå in på Gratismakeup.se och registera dig, så får du 50 poäng i startbonus! Inte illa, så klicka på länken.




Vart tog sommaren vägen?

Lagom till jag fick semester så försvann solen, typiskt. Känns som min vanliga tur. Men det känns iallafall att det går mot lite bättre väder, och tur är Väl det. För härom dagen kändes det nästan som det var på väg att bli höst. Jag har absolut inget emot hösten. Jag tycker om alla åstider, tycker det är något speciellt med var och en. Som hösten, tycker om alla härliga färger som blir på träden. Att kunna kura upp i soffan och dricka te. Eller vintern med sin jul.
Men jag känner att jag inte är riktigt redo för hösten än, vill ha kvar sommaren ett tag till. Så solen kom tillbaka!!

Gratis bio




Gratis bio kan man registera sig och tjärna ihop poäng som sedan kan lösas in till presentkort. Poängen tjänar du ihop genom att handla på nätet eller registera dig i olika tävlingar som finns på nätet.

När du registera dig får du 50 poäng som välkomms present. Vill du ha 25 poäng till, skriv då att du väras av mig, toria80.
Så det är bara att gå on på Gratis bio och registera dig!

Cupcakes

Var inne på Martha Stewarts hemsida och såg dessa ursöta cupcakes, är som små konstverk. Man blir sugen på att baka när man ser dem, önskar bara man var lika duktig på att dekorera.




(Bilder: Martha Stewart )


Semester

Nu har jag äntligen 2 veckors semester, JIPPI! Är super skönt! Vi hade tänkt att åka till Köpenhamn denna veckan men pga av det dåliga vädret ser det ut som vi får hoppa det. Är inte kul att sitta på en uteservering och dricka öl om det regnar. Så nu försöker vi komma på något annat att göra.
Första semesterkällen bjuds på hemlagad kebabpizza och vin, härligt!

Kram kram

Hemmakväll

Idag har jag träffat min bästa vän som varit utomlands i ett halv år. Fick ett underbart armband från Indien. Som jag älskar. Tack min vän!
Jag har även fått mitt trådlösa nätverk fixat, så nu sitter jag i soffan och bloggar. Lyx! Ikväll blir det en lugn hemmakväll med Djävulen bär Prada och mörk choklad.











Ha en bra kväll!

Kram kram

Äntligen helg

Äntligen helg känns helt underbart har varit supertrött hela dagen. Min vän fick den galna idén igår att hon skulle komma och hälsa på mig ikväll om var pigg nog efter sin flygresa. Men efter att ha rest från Kanda så var hon lite trött, vilket jag redan hade räknat ut att hon skulle vara. Istället blir det resturang besök med vänner.

Ha en bra kväll!

Kram kram

Välkommen hem...

Idag kommer min bästa vän hem. Hon har varit utomland i ett halv år och jag har saknat henne jättemycket. Har saknat att kunna prata med henne, det är inte samma sak att prata via msn. Vi har alltid mycket att säga till varandra så när vi snart ska träffas har vi en hel del att gå igenom och vi har planerat massor av saker vi ska göra nu när hon är hemma, längtar. Det finns ingen bättre vän!!



Välkommen hem! Har saknat dig!


Äntligen fredag

I dag är det fredag, äntligen! Var supertrött i morse när jag vaknade och har varit det hela veckan. Hade ingen lust alls att gå upp men idag jobbar jag min nästsista dag så man får ha det som morot. Igår kväll hade jag mitt sista pass för sommaren. Har upphåll nu för att kunna göra ett  nytt pass inför höstenterminen. Efter träningen var vi och tog ett kvälldopp, var superhärlig och varmt i vattnet. 

Ha en bra dag!

RSS 2.0