Fredag??


(Bild: Martha Stewart)


Nu har jag kommit till halvtid med sommarjobbet, har avverkat 2 veckor av 4. Det går snabbt. Idag har jag haft en känsla av att det är torsdag, fram till några timmar till hade jag känslan av att jag skulle upp tidigt i morgon. Detta trots jag vetat att det varit fredag hela dagen. Helgen kommer att vara lugn med tjejkväll med Anja i morgon, ska bli härligt med en lugn helg då förra helgen var långt ifrån lugn.

Vad träffade min lön på 2 timmar(!) så stämde den. Det var en introduktion jag hade veckan innan jag skulle jobba extra.

Fet lön ;)

Idag fick jag hem min lönespecifikation och kommunen snålar inte på krutet ;) , eller inte. Jag ska nämligen få lön för hela 2 timmar i morgon! Och inte nog med det, det är dessutom 2 timmar jag inte jobbat. Börjar undra hur bra det nya lönesystemet är.

Vardag igen

Ny vecka och fram för allt nya tag. Festivalen var rolig och men tog på krafterna. Var länge sen jag varit så trött som jag var i söndag. Först idag känns det som jag är på banan igen. Så ikäll är det fix och träning som står på schemat. Behöver verkligen ta tag i min träning nu så jag har en hyvsad kondition till terminen startar.   

Festival




Nu är festivalen börja på riktigt. Igår var jag ju hos Anja, vi hade supermysigt. Gick en liten runda på stan åt våflor och sen låg vi i en varsin soffa och slappade. När det sen var dax för läggdax så påpekade lilla N att jag hade glömt Sante (min elefant jag fick när jag var liten) hemma. För att jag skulle slippa sova själv så sprang hon in på sitt rum och hämtade en stor kanin och efter det kom det en panda och hund som fick göra mig sällskap i sängen. Kväll är det dax för den årliga tjejfesten. Vi är ett gäng tjejer som alltid inleder festivalen med fest. Har en känsla av att det kommer bli lika kul som alltid.

Hemmafix


(Bild: anne taintor)

Idag har kvällen ägnats åt hushållsarbete. Lägenheten såg ut som kriget och hade massa tvätt som behövdes vikas. Ska ju knappt vara hemma resten av vecka och ville att det skulle se snyggt ut de stunder jag är hemma. Nu måste jag packa väskan till imorgon så jag slipper stressa med det i morgon bitti. Ska nämligen sova hos Anja imorgon och agera barnvakt om hon behöver rycka ut och jobba.  

Måndag

Ny vecka, nya tag. Tycker helgen gick alldeles för fort, men det är bara att vänja sig. Idag har varit först riktiga arbetsdagen, dvs jag jobbar helt själv :-(. Har varit en lugn dag, nästan för lugn. Ska snart hoppa i säng, måste ta vara på all sömn nu. För på onsdag börjar festivalen och på torsdag börjar festligheterna.

Lördag

Då var det helg! Tycker jag har haft en lagom lång arbetsvecka bakom mig, hela två dagar :-) Tyvärr så inträffar inga fler sådana på ett tag. Idag står det fika med systarna Seerbe och vänner, ska bli kul att få träffa Catrin igen. Har inga andra planer för helgen, hoppas på en lugn helg. Vill blir bra i min hals till nästa vecka så det är festival i min lilla stad. 

Första arbetsdagen

Nu har jag gjort första arbetsdagen för sommaren. När jag vaknade i morse trodde jag först att det var måndag men insåg sen att det var torsdag. Och under min promenad till jobbet kändes det som det bara var några dagar sen jag fick den samma promenad. Väl till lunch kändes det som jag jobbat i flera dagar. Efter jobbet så var det min tur att ha pass ikväll. Velade fram och tillbaka om vi skulle vara ute eller inne, men då molen drog ihop sig bestämdes det vi skulle vara inne. Lagom till vi skulle börja sprack det upp och blev stålande solsken. Men det gjorde inget, jag älskar att vara inne och träna. Man kan ta i mer och jag älskar att svettas när jag tränar. Nu ska jag försöka sova och hoppas på att mitt lilla halsont går över.

Läggdags

Det blev ingen lek med min lilla kompis idag :-( Hennes mamma hade huvudet fullt och hade glömt bort det, så det får bli en annan dag. Nu ska jag iallafall gå och lägga mig, lite tidigare än vad jag brukar göra. Men då det är första arbetsdagen i morgon så vill jag vara utvilad.

God natt och sov gott!

Sista lediga dagen

I morgon börjar jag jobba efter nästan tre veckor ledigt. Men jag klagar inte, de tre veckorna har varit underbara! Min sista lediga dag ska jag leka med min väns styvdotter. Då det inte är något badväder idag så ska vi baka drömmar istället. 

Dåligt väder


(Bild: TV3)

Helgen har varit bra, återträffen i med kompisarna från skoltiden var jätterolig. Idag är det dåligt väder, vilket är rätt skönt ibland på sommaren. En dag med dåligt väder innebär att man får sitta inne med gott samvete. Just nu går det ett Lipstick Jungle maraton på TV3 sen har jag tänkt läsa lite på min bok och dricka en kopp te. Är riktigt sugen på te, men värmen har gjort att jag avstått.

Fredag igen

Då var det fredag igen. Men när man har semester är nästan alla dagar fredagar. Idag ska jag till Vägga badet för sol och bada med några vänner och deras söta barn. Senare i dag blir det en återförening i Sölvesborg med vänner från gymnasietiden. Ska bli kul att träffa alla, var evigheter sen jag träffade några av dem.

Chanel Resort 2010


(Bilder: Style.com)

Höstkatalogerna från de olika företag trillar ner i brevlådan och jag kan erkänna att jag inte bryr mig inte speciellt mycket om det nu, utan njuter istället av sommaren. Men något jag däremot har kikat lite på är Chanels sommar collection 2010 och jag hittar mycket jag faller för.

Back in the city

Nu är jag tillbaka i min lilla varma lägenhet i min lilla stad. Tur att jag inte har någon termometer, för hade jag vetat hur varmt det är här inne hade jag nog kolat. Nu står det lite tvätt och städ på schemat, sedan lite ärenden på stan och kanske fika med någon kompis.

RSS 2.0